-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszönöm a válaszokat, és elnézést, de csak most keveredtem újra gép elé.
Az általad leírtakat már korábban megpróbáltam, az xlstart könyvtár eredetileg üres volt. Próbáltam azt is, hogy létrehoztam egy Munkafüzet.xlt sablont az xlstart könyvtárba, ami általános cellaformátumot tartalmaz, ennek ellenére indítás után százalékos értékként jelennek meg a beírt számok.
Új üres munkalapon gyakorlatilag csak akkor jelenik meg egy szám a beírt alakban, ha előtte szöveg formátumra állítom a cellákat.Brutforsz:
Köszönöm a választ, de sajnos nem oldja meg a problémát.Erősen hajlok arra, hogy újratelepítem az egészet, csak piszkálja a csőrömet, hogy mi a fene okozza.
Köszönettel:
lrigo
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50