Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Köszi az észrevételeket!
Az átzárójelezés elég buta hiba volt (igazából azt a részt érthetetlen módon nem ellenőriztem le, mondván, hogy az úgyis jó - mert ha nem lenne jó, akkor szólna az Excel
), ezt az eseménykezeléses dolgot viszont nem tudtam. Egyelőre nem működik tökéletesen, de majd futok vele még egy kört, hátha sikerül megreparálnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Competizione
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az átzárójelezés elég buta hiba volt (igazából azt a részt érthetetlen módon nem ellenőriztem le, mondván, hogy az úgyis jó - mert ha nem lenne jó, akkor szólna az Excel
), ezt az eseménykezeléses dolgot viszont nem tudtam. Egyelőre nem működik tökéletesen, de majd futok vele még egy kört, hátha sikerül megreparálnom.