Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Excelbarat
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszi! Működik
Hatékonyabb mint ahogy azt gondoltam 
Ha "mechanikusan" csináltam néha belefagyott az excel
(van benne pár rejtett sor és néha teljesen összeomlik miatta másolásnál, legalábbis ha felfedtem őket sosem fagyott ha rejtve volt pár darab akkor legtöbb esetben fagyott....
)
Még egyszer Köszi! -
Delila_1
veterán
válasz
Delila_1
üzenetére
Ebben kiküszöböltem a hibát, ha valaki új név megadása nélkül enterezné le az inputboxot.
Sub valami()
Dim nev$
nev$ = InputBox("Kérem a hónap nevét", "Névbekérés")
If nev$ = "" Then Exit Sub
Sheets(Array("Alap adat", "Alap kimutatás")).Copy after:=Sheets(Sheets.Count)
Sheets("Alap adat (2)").Name = nev$ & " adat"
Sheets("Alap kimutatás (2)").Name = nev$ & " kimutatás"
End SubA makró bármelyik lapon állva indítható, mert fixen az Alap adat és Alap kimutatás nevű lapokról készít másolatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hatékonyabb mint ahogy azt gondoltam 
Fferi50