Hirdetés
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
izé, ha azt mondod, hogy mindkét adapter mindkét oszlopa mellé raksz egy olyan oszlopot, hogy 1B (=1-es adapter be), 1K (=1-es adapter ki), 2B, 2K (ugyanez) és egymás alá másolod őket (tehát A oszlop: időpont, B oszlop kategória). a listát sorba rakod idő növekvőbe. mellészerkesztesz egy olyan oszlopot, ami megnézi, hogy az előtte lévő milyen kategória (1, 2 + B, K), és arra már lehet sztem logikát csinálni. az eredmény az, hogy minden idő mellé kihozd, hogy akkor kezdett el 1, 2 vagy 0 adapter ''foglalt lenni''. gondolom legfeljebb az előző két sor adatai alapján ez meghatározható. ha ez megvan, az időtartamok az előző sor időpontjaiból sztem megint számolhatók. nem csinálom meg helyetted, mert én sem látom ám igazán át a saját gondolatmenetemet, de sztem megoldható

-
hbbalint
aktív tag
Ehhez a megoldáshoz mit szósz?
Tudom, nem túl elegáns.
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Futás, futópályák
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50