Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ok rendben jó szórakozást.
Megtaláltam a hibát. A hiba az, hogy a csv első 4 sorában olyan adatok vannak amikkel nem kellen foglalkozni, mert azok fejlécek. Vagyis 3 sor kitöltve a 4.pedig üres(excelben nézve. Ez így nagyon jó lenne ha még meg tudnád oldani hogy azokat kihagyná. Nekem nem is lenne fontos, hogy terméknevet kérdezzen hanem az összeset összesítené(csak kiszedné a terméknevet és kész). Első elgondolás az volt, hogy az összes csv-ből 1 sorba összesítse a mennyiségi értékeket, de ezt már sikerült megoldanom.
Előre is köszönöm ha holnap jelentkezel és meg tudod oldani, bár azzal ami van kis tudásom makró írásban azért bepróbálkozom addig hátha sikerülne nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 1 év GARANCIÁVAL - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50