- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozsozso
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
ok rendben jó szórakozást.
Megtaláltam a hibát. A hiba az, hogy a csv első 4 sorában olyan adatok vannak amikkel nem kellen foglalkozni, mert azok fejlécek. Vagyis 3 sor kitöltve a 4.pedig üres(excelben nézve. Ez így nagyon jó lenne ha még meg tudnád oldani hogy azokat kihagyná. Nekem nem is lenne fontos, hogy terméknevet kérdezzen hanem az összeset összesítené(csak kiszedné a terméknevet és kész). Első elgondolás az volt, hogy az összes csv-ből 1 sorba összesítse a mennyiségi értékeket, de ezt már sikerült megoldanom.
Előre is köszönöm ha holnap jelentkezel és meg tudod oldani, bár azzal ami van kis tudásom makró írásban azért bepróbálkozom addig hátha sikerülne nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50