Hirdetés
- CES 2026: új Ryzenekkel viszi be az AI-t az autóiparba az AMD
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Grr, nagyobb a probléma mint hittem. Inkább beírom az egészet, hátha más megközelítés kell neki,.
Szóval adott egy lekérdezés, melyben bizonyos emberek oktatási adatai vannak, többek között a helyszín is, ahova menne oktatásra.
A helyszínek mindig változóak lehetnek.
Ami még érdekes, hogy a helyszínekhez mindig más, és több oktató is tartozhat.
A bruttó listát pedig oktató szinten kell feldarabolni, tehát a gondolatmenetem szerint folyamatosan vizsgálni kéne a lekérdezés eredményében lévő helyszínt az alap adatokkal, ahova az oktatók vannak rögzítve, és a rögzített oktatók száma > 1 akkor az összes, oktatóhoz tartozó képzéshelyszínnel rendelkező rekordot el kell osztani az oktatók számával, és feltölteni velük arányosan (Mindig egyenlő arányban kéne)
Nem akar jönni az ihlet:-]Remélem érthető voltam

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50