Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fila
senior tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia,
Két információ szükséges mindig, a havi és a kumulált adat. Hónapok között a váltást egy mező átírásával szeretném megoldani. Itt váltok->$a$2
3 év adatom van visszamenőleg, 3 adattábla, a munkafüzetre való hivatkozás tök jól jött, évet bedobtam egy mezőbe->$b$4

Ha egy táblába beledobok 12 hónap kimutatást+ mindegyik kumulált értékét, akkor nagyon megnőne a méret, így a havi összegzést kilőném. (ha nincs más ez is megoldás, visszatérek hozzá)
Szumhatöbb hivatkozást nem tudtam, hogy ÉS jellegűek. 12 hónapnál jó hosszú lenne a képlet, meg a hónap kiválasztást is nehezítené. Kipróbáltam, működik, de ezt a felhasználó nem biztos, hogy jól tudná kezelni.
(minden évnél az adott havi kumulált kellene)Ha több hónapot szeretnél összesíteni, akkor a SZUMHATÖBB függvényben érdemesebb kezdő és befejező dátumot megadni
Ez tetszene, ebbe kérlek segítsetek. Kumuláltnál kiinduló mindig 1, a végdátum pedig a kiválasztott hónap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Precision 3581 i7-13700H / 32GB DDR5 / RTX A1000 6GB Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest