Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Szintén Excel VBA. Van olyan beállítás, amivel egy funkció "látja" a sub-ban definiált paramétereket? Hogy ne kelljen átadni, ha már egyszer definiálva, és meghatározva lett funkción kívül.
Vagy hogyan lehet gyorsan és fájdalommentesen átadni olyan adatokat, mint pl. kiválasztott tartomány, aktív munkalap, stb.?
Bocs, ha amatőr kérdések, de hétfőn kezdtem a VBA-t
JavaScriptben használtam utoljára funkciókat (függvényeket), tehát van némi fogalmam a működésükről, de ez egy másik programnyelv.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
JavaScriptben használtam utoljára funkciókat (függvényeket), tehát van némi fogalmam a működésükről, de ez egy másik programnyelv.
Fferi50