Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Szintén Excel VBA. Van olyan beállítás, amivel egy funkció "látja" a sub-ban definiált paramétereket? Hogy ne kelljen átadni, ha már egyszer definiálva, és meghatározva lett funkción kívül.
Vagy hogyan lehet gyorsan és fájdalommentesen átadni olyan adatokat, mint pl. kiválasztott tartomány, aktív munkalap, stb.?
Bocs, ha amatőr kérdések, de hétfőn kezdtem a VBA-t
JavaScriptben használtam utoljára funkciókat (függvényeket), tehát van némi fogalmam a működésükről, de ez egy másik programnyelv.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
JavaScriptben használtam utoljára funkciókat (függvényeket), tehát van némi fogalmam a működésükről, de ez egy másik programnyelv.
Fferi50