Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
Sziasztok!
Kb 3 napja bújom a netet, de csak részmegoldásokat találtam, de azokat összefűzni nem tudom és nem is teljes a megoldás halmaz.
A feladat az lenne, hogy egy Excel (ebben indul a makró) 6 munkalapját átnevezze és a munkalapokra a dátum szerint oda tartozó Excel első munkafüzetlapját bemásolja. Mind a 7 Excel 1 adott könyvtárban van (6 jelenléti és 1 összesítő, amibe a makró fut(na)).
Ez lenne a könyvár (csak próba, mert a valóságban nem ebben a könyvtárban lesznek, hanem a hetente létrehozott (2021/1 hét, 2021/2 hét.... könyvárakba és azokba kerülne 1-1 összesítő (itt Munkafüzet1) Excel)
A cél pedig az lenne, hogy a Munkafüzet1 munkalapjait a többi, ugyanabban a könyvtárban található file nevének dátumára átnevezze és a hozzájuk tartozó Excel első munkalapját bemásolja (sima ctrl+c és ctrl+v, mert nem kell formázás megőrzése vagy más tulajdonság)
Utána van még vele pár képlet feladat, de azok már megvannak. Illetve a végén a képletek helyett majd csak érték kell, de azt már megoldottam makróval, hogy ne egyesével kelljen a munkafüzetlapokkal szenvedni.
Megköszönném, ha valaki tudna ebben segíteni.
A mintában lévő "Próba" mappa file neveit ki tudom olvasni és beírni a Munkafüzet1-re, de a munkalapok átnevezése és főleg a másolás már nem megy, pedig azt hittem a file nevek birtokában már menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Okos Otthon / Smart Home
- YouTube
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50