Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Fferi50
üzenetére
Lehet, hogy valamit nem.jol írtam, vagy inkább én nem értem :)
Szóval ez lenne amiről szó van. Ebből szeretném összesíteni külön külön a három színnel jelölt napokat, hogy tudjam, kinek mennyi napja van összesen szakonként (ez ugyanis a dolgozók De, Du, Éj szakjait jelöli). Annyival "bonyolódik" a helyzet, hogy van, amikor hétvégén is kell jönniük és én azt az adott szak színével színezem ki. Az kevés, hogy beirnám az adott szakot és darabtelivel összesítésben (ez meg is van egyébként), mert szeretném, hogy egyszerre tudja milyen szakban jöttek és mikor. Nem tudom érthető e? :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest