- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Egy számomra eddig ismeretlen problémával találkoztam, de lehet, hogy csak én vagyok láma hozzá...
Adott egy Excel tábla, amiben az oszlopok valamiért csak a C oszloptól kezdve látszódnak. Korábban nem volt ilyen gond, több ehhez hasonló táblával dolgozom, sehol ilyen még nem fordult elő. Nincs Elrejtés opció bekapcsolva az oszlopokon, illetve az Ablaktábla rögzítés sem kavar be, az alsó csúszka is teljesen a bal szélen van. Ami érdekes, hogyha a cellákat léptetem balra a C oszlopból indulva, akkor felül a szerkesztősávon látszik minden cella tartalma, tehát ott van minden, de érthetlen számomra, hogy az A és B oszlop hogyan tűnhetett el... [kép]
Mit állíthattam el?
Ha van valakinek ötlete, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- White GAMER PC! Ryzen 7900X3D / RX 7900 XT/ 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50