Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mulli86
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
Én is alakítottam kicsit a hiba-kod lapfület így most csak a specifikus hibakódokra keres rá a makró. Abban az excelben amit küldtem én se találtam a makróval semmit. És amit manuálisan beleírtam, azt viszont kiszedte. Mutt modosításaival nemrég lepörgettem az egyik 200 megás excelt ami 1 millió sor*38 oszlop és kb egy órán keresztül minden microsoftos dolog meg volt makkanva a gépen, de miután végzett, szépen megcsinált mindent. Egyedül a 0-1 problémával nem tudok most mit kezdeni, de majd holnap a srácokkal összedugjuk a fejünket, meg bedobunk egy progress bart is, hogy nézni lehessen hogy megfagyott-e meló közben a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-10300H - 8GB - 512GB SSD - Win10 - GTX 1650 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest