Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Szia, Azta... Ez valahol az excel istenszint környékén van. Az én megoldásommal kb 40-50 perc volt 30 ezer sor közül kikeresni a dolgokat. Ezzel pedig kevesebb mint 1 perc. Rettentő gyors, rugalmas a megoldás amit kitaláltál. Minden tiszteletem ezért.
Ha bármi változó van, akár egy új lista vagy másra kell szűrőt használni, mindenhogy megfelel. Ez az amit szerettem volna kezdetek óta. Eddig fogalmam sem volt, hogy lehetséges ilyesmi.
Fferi50:
Neked is nagyon szépen köszönöm a segítséget. Még nem volt időm tesztelni amit kaptam tőled, de este megnézem és össze hasonlítom melyik megoldást lenne a megfelelőbb ehhez a dologhoz.
Köszönöm szépen a sok segítséget! Hihetetlen hogy milyen magas szinten álltok ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Videós, mozgóképes topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha bármi változó van, akár egy új lista vagy másra kell szűrőt használni, mindenhogy megfelel. Ez az amit szerettem volna kezdetek óta. Eddig fogalmam sem volt, hogy lehetséges ilyesmi.
Fferi50