-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Na most azért visszaolvastam. Tehát, az lenne a feladat, hogy egy tartományban összeszámold az adott színű cellákat és ezt minél gyorsabban kellene megoldani?
Ha igen, akkor érdemes lenne esetleg hagyományos ciklussal(CELLS(I,J)) próbálkozni, nem pedig IN tartománnyal, lehet hogy előbbi még gyorsabb lenne.(ki kell próbálni)
A kérdésedre pedig:
Set Tartomany = ActiveSheet.UsedRangeFire.
UI: Elnézést, ha félreértettem. Ha igen, akkor írd le Nekem, hogy mi is lenne a próblémó, amit meg kell oldani, szívesen segítek.(ha tudok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Honor 400 Pro 5G Lunar Gray Prémium kijelző, AI-fotózás 12/512 GB-2028. 05. 21-ig
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest