Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv Urak!
Eddig azt hittem, hogy amire nekem kell annyira pont ismerem a Office csomagot. De most van egy problémám, amit nem tudok megoldani...
Szóval van egy sima excel tábla, amelyikből körlevelet készítek word ben...a táblában szerepelnek dátumok (határidők, születési dátumok, stb.) de ha ezt a cellát a körlevélben behivatkozom, akkor már US verzióban jelenik meg... Példa: 2017.07.06. az excelben, a worldben 07/06/2017....
Nekem ez nem jó, a magyar, vagyis az Excel féle dátumforma kellene...de nem sikerül sehogy.
A cellában hiba állítom be a cella típusát dátumnak, az se segít.A megoldásnak nagyon örülnék....(Tuti nem olyan bonyolult, amilyennek most tűnik)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50