Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1
üzenetére
12 órás munkarend van, így a nappalos eleje és vége, az éjszakás műszak vége és eleje
A képen amit küldtem, a jobb oldalon ott van példának egy hónap, pl az júniusi, hogy mikor melyik műszak dolgozik
(Vízszintesen az A, B , C, D mint műszak jelölés, függőlegesen pedig a napok) Így van két nap meló délelőtt, aztán két nap pihi, aztán megint két nap meló délelőtt, kettő pihi, majd két nap éjszaka, kettő pihi, megint két nap és végül két nap éjszaka.
Megnéztem a képletet, amit küldtél, de abból nem tudom hogy tudnám megcsinálni tovább
Új hozzászólás Aktív témák
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A képen amit küldtem, a jobb oldalon ott van példának egy hónap, pl az júniusi, hogy mikor melyik műszak dolgozik 
Fferi50