Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Tanár kolléganőnek szakdolgozatába szeretnénk egy diagramot betenni, ami nagyjából így nézne ki. Tehát az x tengelyen szereplő oszlopok valamiféle csoportba lennének összefogva. Ezek összevont osztályok az 1-4 osztály valójában egy osztály egyazon órákra járnak és a naplóban is így vannak. Az 5-6 és 7-8 osztály ugyanígy, és az lenne a cél, hogy ezt szemléltessük, hogy hány fő jár a tulajdonképpeni saját osztályába (1,2,3,4...) de mégis "csoportban" maradva. Nem tudom mennyire érthető amit írtam. Excel 2016ban dolgozunk.
Valami ilyesmire jutottam és mondjuk jelmagyarázatban színek szerint lehetne az osztályokat feltüntetni. Az alsó sor (I,II,III) szövegdobozokból áll tudom elég gány megoldás
Ezért kérem a segítségeteket!üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Interactive Brokers társalgó
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért kérem a segítségeteket!
Fferi50