- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- Drámaian begyorsítja pár játék első indítását az új Arc meghajtó
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
kéne egy kis segítség, valamiért csak nem sikerül pedig az elvét tudom. Névkezelőben kéne egy dinamikusan bővülő tartományt elnevezni ez ugye simán eltolás és darab függvény Függőleges tartománynál semmi gondom nincs vele kismilliószor csináltam de vízszintes tartománynál valamiért nem jutok dűlőre vele. De szerintem már a szét vet az ideg miatt nem ugrik be az a pofonegyszerű dolog ami miatt nem megy.

Mindenképpen darab függvény kell mert a darab2 megszámolja a ="" cellákat is ami nekem nem kell mivel képlettel kerülnek bele az adatok.
az adatok mondjuk az első sorban vannak a 20. oszlopig(T) de úgy kellene nekem ez a tartomány hogy mindig csak azokat vegye a tartomány részének ahol adatok vannak. Az A1 az mindig ="" szóval kell majd a végére egy -1 hogy ezt azért belevegye.
Hogy érthetőbb legyen azért kell mert ebből a tartományból diagram lesz és az üres cellákat nem akarom megjeleníteni rajta 0 értékként (="") kivéve az A1-et ami mindig fix üres cella.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mini PC
- Arc Raiders
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50