Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
kéne egy kis segítség, valamiért csak nem sikerül pedig az elvét tudom. Névkezelőben kéne egy dinamikusan bővülő tartományt elnevezni ez ugye simán eltolás és darab függvény Függőleges tartománynál semmi gondom nincs vele kismilliószor csináltam de vízszintes tartománynál valamiért nem jutok dűlőre vele. De szerintem már a szét vet az ideg miatt nem ugrik be az a pofonegyszerű dolog ami miatt nem megy.

Mindenképpen darab függvény kell mert a darab2 megszámolja a ="" cellákat is ami nekem nem kell mivel képlettel kerülnek bele az adatok.
az adatok mondjuk az első sorban vannak a 20. oszlopig(T) de úgy kellene nekem ez a tartomány hogy mindig csak azokat vegye a tartomány részének ahol adatok vannak. Az A1 az mindig ="" szóval kell majd a végére egy -1 hogy ezt azért belevegye.
Hogy érthetőbb legyen azért kell mert ebből a tartományból diagram lesz és az üres cellákat nem akarom megjeleníteni rajta 0 értékként (="") kivéve az A1-et ami mindig fix üres cella.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- World of Tanks - MMO
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- darkFlash CF8 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50