Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- TCL LCD és LED TV-k
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
slashing
senior tag
válasz
Agyasima
üzenetére
már akkor is el lett olvasva meg anélkül is tudtam mi a problémád azért írtam hogy írd aposztróffal ha nem akarsz mindig cellát formázni szövegre. Nem tudom mit rugózol még ezen, utánajártál láthattad hogy vagy cellát formázol szövegre vagy amit még mondtam hogy aposztróffal írod(és akkor az aposztróf eltűnik, ez direkt azért van hogy szövegként tárolódjon amit beírtál) ennyi lehetőséged van...
ha meg tudtad hogy így is lehet akkor meg nem kell vicceskedő képeket beszúrni hanem vagy nem válaszolni vagy megköszönni azt hogy valaki írt neked egy másik alternatívát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50