-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Delila_1
üzenetére
köszi szépen!

a két feltétel már kínomban volt, mert azt hittem azzal van a baj, hogy egybe írtam.
ha több értéket törlök egyszerre, akkor most is kiakad sajnos, de ha jól értem, ezt nem is nagyon lehet kezelni...annak megértésében még segítenél, hogy mit is csinál esetünkben az "Enable.Events" tiltása?
valami olyasmit szűrtem le belőle, hogy amíg a makró fut, addig nem figyeli a munkalap változásait (ami ugye aktiválja magát a makrót)
de itt most a C oszlop változásait figyeljük, ami meg ugye egyszer változik csak, aminek hatására lefut a makró. gondolom itt attól akadna ki igazán, ha azt a cellát figyelné a makró, amit épp módosít (de lehet, hogy félreértem a jelentőségét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mini PC
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50