Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Delila_1
üzenetére
köszi szépen!

a két feltétel már kínomban volt, mert azt hittem azzal van a baj, hogy egybe írtam.
ha több értéket törlök egyszerre, akkor most is kiakad sajnos, de ha jól értem, ezt nem is nagyon lehet kezelni...annak megértésében még segítenél, hogy mit is csinál esetünkben az "Enable.Events" tiltása?
valami olyasmit szűrtem le belőle, hogy amíg a makró fut, addig nem figyeli a munkalap változásait (ami ugye aktiválja magát a makrót)
de itt most a C oszlop változásait figyeljük, ami meg ugye egyszer változik csak, aminek hatására lefut a makró. gondolom itt attól akadna ki igazán, ha azt a cellát figyelné a makró, amit épp módosít (de lehet, hogy félreértem a jelentőségét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50