Hirdetés
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
üzenetére
template = példafálj.
Ha túl nagy az eredeti, amivel dolgoznál vagy nem elérhető - pl. munkahely -, akkor otthon kreálsz egy excelt, amiben nagyjából ugyanott vannak az oszlopok és az értékek is megfelelően Dátum/szöveg/szám.
Én, amivel sokat szenvedtem, több több 10 megás fájl kezelése....mivel ez sokáig futna, így csináltam otthon egy fals excelt, végiggurultam a billentyűzeten és ebből lettek a mezők. Majd csináltam pár másolatot a fájlból és azokkal dolgozgattam. Így nem több 10+ megás fájlt kezeltem, hanem több pár kilobájtost.
Remélem így sikerült leírnom érthetőbben.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50