Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
2-3 napja elhangzott itt, hogy használjam a SZUMHATÖBB függvényt, ha több paraméter szerint szeretnék szűrni. Beállítottam és álltam értelmetlenül, mert nem akart működni. Most egy hosszabb totózás után rájöttem, hogy azért nem, mert itt mindkét (vagy még több) feltételnek együttesen kell teljesülnie, ugye? (erre úgy jöttem rá, hogy csak egy paramétert állítottam be, ld. kép).
Ez sajnos így nem jó. Nekem az kellene, hogy vagy ha az egyik, vagy ha a másik feltétel fennáll, akkor már számoljon vele! Ilyenkor mi a megoldás?
Itt az ablak, azt kellene csinálni, hogy ha az A260 vagy a B260 teljesül, akkor számoljon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- LG LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50