-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
2-3 napja elhangzott itt, hogy használjam a SZUMHATÖBB függvényt, ha több paraméter szerint szeretnék szűrni. Beállítottam és álltam értelmetlenül, mert nem akart működni. Most egy hosszabb totózás után rájöttem, hogy azért nem, mert itt mindkét (vagy még több) feltételnek együttesen kell teljesülnie, ugye? (erre úgy jöttem rá, hogy csak egy paramétert állítottam be, ld. kép).
Ez sajnos így nem jó. Nekem az kellene, hogy vagy ha az egyik, vagy ha a másik feltétel fennáll, akkor már számoljon vele! Ilyenkor mi a megoldás?
Itt az ablak, azt kellene csinálni, hogy ha az A260 vagy a B260 teljesül, akkor számoljon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50