- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
1: Az nem hiszem, hogy az lenne! Mert pl -16^0,2-re szépen számol vagy -16^0,04-re is.
2: Tudom, hogy van eredményük, -nekem is kijön-, de az egyik feladatban direkt azt kell megoldani, hogy azt írja rá az excel, hogy "nincs eredmény".
És gondolom valami tulajdonságuk alapján, mert van még mellette egy csomó másik szám, amire pedig ki kell számolnia. pl:81^(1/4) vagy 32^(1/5) ezekre számolnia kellene amiket írtam, arra pedig azt kiírni, hogy "nincs eredmény".
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50