Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sajnos igen! Emailban kell elküldenem több embernek és vannak köztük magasan képzettek akik képesek csak az egyik vagy másik fájlt megnyitni közvetlenül az Outlookból aztán csodálkoznak és reklamálnak, hogy nem működik.
Arra gondoltam, hogy nem lehet e valahogy egy fájlba összegyúrni? Aztán csinálni hozzá a makrós gombot a nyomtatáshoz.
Sajnos szükség van egy háttérképre a dokumentumban, ennek minden nyomtatott oldalon ott kell lennie, egyébként már megcsináltam volna Excelben de ott meg a háttérkép nyomtatásra nem találtam megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50