Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigi183
csendes tag
Lenne az előbbivel egy kis gondom, nem értem mi lehet a probléma.
Csatolom a táblázatomat amivel dolgoznom kellene, erre kellene megcsinálni ezeket a beállításokat amiket leírtam az előbb. Lehet hogy a cellaösszevanások miatt vagy ilyesmi, de nem működik tökéletesen. Amit küldtél képet abban is valami nem stimmel nekem, mert pl Előd csak egy napra jött tehát neki is meg kellene kapnia a sárga hátteret..Az én táblám meg még annyiban nehezebb, hogy vannak olyan nevek amik többször szerepelnek egy oszlopban ami annyit jelent, hogy több szobát is ugyanarra a névre vettek ki, illetve egy névvel nem csak azonos típusú szobát vehet ki (lásd: G16 és G18-as cella).
A táblázatban a jelölések: a nevek mögötti betűk jelölik, hogy milyen áron vették ki a szobát (tehát lehet hogy csak ketten vannak egy négyágyas szobában) a cellaháttér is ennek megfelelően van. Felső sorban a napok. Bal oldali oszlopban a szobák típusát jelölték.Annyiban változtatnék a formázáson az előbbihez képest, hogy mondjuk az utolsó éjszakájukat itt töltőket áthúznám, az érkezőket meg zöld betűszínnel jelölném.
Itthon magyar 2007es office-om van, a melóhelyen meg angol van, ha ez számít. Először itthon szeretnék rájönni aztán segítené a munkámat benn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Formula-1
- Assetto Corsa
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50