Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gigi183

csendes tag

Lenne az előbbivel egy kis gondom, nem értem mi lehet a probléma.
    Csatolom a táblázatomat amivel dolgoznom kellene, erre kellene megcsinálni ezeket a beállításokat amiket leírtam az előbb. Lehet hogy a cellaösszevanások miatt vagy ilyesmi, de nem működik tökéletesen. Amit küldtél képet abban is valami nem stimmel nekem, mert pl Előd csak egy napra jött tehát neki is meg kellene kapnia a sárga hátteret..

Az én táblám meg még annyiban nehezebb, hogy vannak olyan nevek amik többször szerepelnek egy oszlopban ami annyit jelent, hogy több szobát is ugyanarra a névre vettek ki, illetve egy névvel nem csak azonos típusú szobát vehet ki (lásd: G16 és G18-as cella).
    A táblázatban a jelölések: a nevek mögötti betűk jelölik, hogy milyen áron vették ki a szobát (tehát lehet hogy csak ketten vannak egy négyágyas szobában) a cellaháttér is ennek megfelelően van. Felső sorban a napok. Bal oldali oszlopban a szobák típusát jelölték.

Annyiban változtatnék a formázáson az előbbihez képest, hogy mondjuk az utolsó éjszakájukat itt töltőket áthúznám, az érkezőket meg zöld betűszínnel jelölném.

Itthon magyar 2007es office-om van, a melóhelyen meg angol van, ha ez számít. Először itthon szeretnék rájönni aztán segítené a munkámat benn.

Új hozzászólás Aktív témák