Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domaaaa
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Engem se, de csak a minőségük miatt, pl a meteor goliát jó skin lenne, de inkább kiadták egy uj karakterként
Amúgy terveznek egyáltalán vadiúj karaktereket, vagy csak ezek a szar variánsok lesznek folyton? -
Domaaaa
tag
Egy kis challenge a hétvégére , ha sikerül teljesíteni kapunk 2 fantasztikusan átszínezett skint...
-
Domaaaa
tag
A perkekkel kapcsolatban nincs valami részletesebb leírás valahol? Pl. a capacity perk működik-e val heal gunjával vagy hank shield protectorával?
-
Domaaaa
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Még egy része a játéknak ami elég kidolgozatlan, hihetetlen szarok ezek a skinek
csupa átszinezett fos, szerintem az összes szörny alapállapotban néz ki a legjobban jelenleg, kicsit dolgozhatnának többet a skineken, de mondjuk ez tényleg csak apróság, először oldják meg az MM et meg a bugokat. -
Domaaaa
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Vadiúj szörny? Tudod mikor
Majd ha néhány hónap múlva megint 200 an lesznek online és valamivel újra vissza kell csalogatni a játékosokat, na majd akkor jönnek az új karakterek. 
-
Domaaaa
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az a baj hogy ez sima hunt, rankeden még meg is érteném, de itt elég nyomasztó
-
Domaaaa
tag
Nagyobb szinten kezd kicsit frusztrálóvá válni ez a játék... rengeteg a tryhard premade csapat meg a 150 win streakes wraith, én meg szinte minden meccsen mással megyek, funolnék de szinte lehetetlen
-
Domaaaa
tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Gorgont elég nehéz megtanulni szerintem, lényegében 3 képeségel kell ügyeskedni, a mimic nagyon rossz,
nem nagyon szokta kihúzni senki nagyobb szinten. Én 0-3 ba kezdtem vele, jelenleg 8-3 ba vagyok szóval mondhatni belejöttem, de eddig csak szoros meccseket játszottam vele, mindig be kell találni mindennel különben esélyed sincs. -
Domaaaa
tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nem lazarus volt, rá direkt oda szoktam figyelni. Val+bucket combo volt akikből mindig bucketet akartam először kiszedni, de lehet rossz ötlet volt, az assault pedig olyanokat dodgeolt hogy csak néztem, valszeg full jetpackes perkjei voltak, és maggie is nagyon jól helyezte a harpoon trapeket. Szinte tökéletes volt a csapatösszhang náluk, esélyem sem volt
-
Domaaaa
tag
Most komolyan hogy lehet ennyi dmg et kihealelni meg shieldelni? Simán kikaptam, 2 strikeot tudtam elérni összesen
-
Domaaaa
tag
Szörnyek terén van legerősebbnek mondható, vagy ez stílus/hunter csapat függő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- OLED monitor topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy terveznek egyáltalán vadiúj karaktereket, vagy csak ezek a szar variánsok lesznek folyton?

Majd ha néhány hónap múlva megint 200 an lesznek online és valamivel újra vissza kell csalogatni a játékosokat, na majd akkor jönnek az új karakterek.