- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
NYilván mindenhol lehet módot találni a csalásra. Mint alattam is írták, akkor unalmas tud lenni nagyon, ha nem jönnek az izgalmas meccsek. Persze, mostanság nálam is kevesebb, de mikor kijön egy olyan kb minden stage-ében találkozunk a szörnnyel és vívunk egy nagy csatát, majd elmegy, mi is újrarendeződünk stb és újra fight...nah az tényleg adja a játék sava-borsát.
Ezek az elkószáló emberek, meg szerintem senki hibája a többiek részéről. Vannak helyzetek mikor külön kell válni és kell is, de amikor egyedül rambozik és miatta kell visszafordulni, mert belelép a békába vagy bármilyen dögbe, akkor mire megint nyomára akadunk a dögnek, már szintet is ugrott. Az egyedül majd én megtámadomról ne is beszéljünk. Én 47-es Caira heal vok... én hidd el tudom mi amikor mindenért a heal-t hibáztatják
Csak épp legnehezebb cast 
Új hozzászólás Aktív témák

- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest