- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
NYilván mindenhol lehet módot találni a csalásra. Mint alattam is írták, akkor unalmas tud lenni nagyon, ha nem jönnek az izgalmas meccsek. Persze, mostanság nálam is kevesebb, de mikor kijön egy olyan kb minden stage-ében találkozunk a szörnnyel és vívunk egy nagy csatát, majd elmegy, mi is újrarendeződünk stb és újra fight...nah az tényleg adja a játék sava-borsát.
Ezek az elkószáló emberek, meg szerintem senki hibája a többiek részéről. Vannak helyzetek mikor külön kell válni és kell is, de amikor egyedül rambozik és miatta kell visszafordulni, mert belelép a békába vagy bármilyen dögbe, akkor mire megint nyomára akadunk a dögnek, már szintet is ugrott. Az egyedül majd én megtámadomról ne is beszéljünk. Én 47-es Caira heal vok... én hidd el tudom mi amikor mindenért a heal-t hibáztatják
Csak épp legnehezebb cast 
Új hozzászólás Aktív témák

- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest