- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortian
tag
Pár napja napi max 4 meccset tudok játszani ezért is bosszantott amikor az utolsó helyen lévő monster preferanciával elsőre monstát adta be. Jól van gondoltam életem 3. igen 3. monstás meccsét letolom for fun...természetesen kikaptam mivel még azt sem tudtam mivel mászok
Nem gond jöhet a következő mecs: Megint monster ebből a felállásból: assa,support,monster,medic,hunter...senki nem a preferált rollt kapta..mondom kilép mert ugye más is ezt csinálja és újabb keresés. Megint monsta, ismét ki-be megint monsta vagyok.És ez így ment 7 alkalommal...amíg végre jöhettem megint hunterrel. Persze megnyertük még úgy is h az egyik hunter megtette azt a pofátlanságot hogy miután mindenki választott szerepet gyorsan átment monsternek /mert az lelépet időközben/ mivel látta h a társaim rang alapján kezdők...mi meg 3-an maradtunk egy fos bot-al. Szóval srácok van itt még mit javítani. Különben a kezdeti 30k-s játékosbázis nem 18-ra esik vissza hanem 200-ra 
A játékkoncepció viszi el még mindig nálam
Új hozzászólás Aktív témák

- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Autós kamera eladó
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem gond jöhet a következő mecs: Megint monster ebből a felállásból: assa,support,monster,medic,hunter...senki nem a preferált rollt kapta..mondom kilép mert ugye más is ezt csinálja és újabb keresés. Megint monsta, ismét ki-be megint monsta vagyok.És ez így ment 7 alkalommal...amíg végre jöhettem megint hunterrel. Persze megnyertük még úgy is h az egyik hunter megtette azt a pofátlanságot hogy miután mindenki választott szerepet gyorsan átment monsternek /mert az lelépet időközben/ mivel látta h a társaim rang alapján kezdők...mi meg 3-an maradtunk egy fos bot-al. Szóval srácok van itt még mit javítani. Különben a kezdeti 30k-s játékosbázis nem 18-ra esik vissza hanem 200-ra