Hirdetés
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Legközelebb topic nyitás előtt használd légyszíves a keresőt. Az alaplapodnak van már topikja, ott tudod folytatni:
-
Földhöz vágtam a malacperselyt mert úgy véltem ennél mélyebbre már nem süllyednek a memória árak és beruháztam 4 db 1GB-is 800-as Pqi memóriára az alaplapomba. El is indult szépen a "tájkép" 32-bites verziója, majd a Rendszer ablak vizsgálata közben lefagyott arcomról a mosoly. Azt tudtam, hogy a 4 GB álom marad, de hogy 2.5 GB-ot lásson a Vista32 kicsit bizzarnak tartottam. Tehát haverok körbetarhálása, izé, akarom mondani vettem egy 64 bites Vistát, az első telepítéskor azonnal kékhalál. Huh, ennek a fele sem tréfa (mert ilyet eddig a gép nem csinált - számomra is érthetetlen) tehát nekifutottam még egyszer, és felment. ÉS LÁTJA A 4GB-OT!!! Jaj de jó; jöhet a dzsungeles-idegen-lövős játék, csak még a meghajtó programok hiányoznak, tehát lekapcsoltam a gépet, hogy letöltöm máshol (mert az Internet nem ment)
Azóta a Vista64 nem indul, csak ha max 2 db ram van benne, illetve 10-ből 1x hajlandó. Akkor kifogástalanul megy. A Linuxos memória teszt lefut hibátlanul a 4 GB-al de amikor indítom a Vista64-et mint írtam kéket halálozik kb 10 másodperc után. A memóriákat az elképzelhető összes felállásban beledugdostam az alaplapba, de ha 2-nél több van benne bizonytalankodik a gép. Állítólag valami BIOS beállítás lehet?
Ha valaki találkozott már hasonlóval és jutott is valamire, kérem segítsen.
Előre is köszönöm: KH
Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest