Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
Na ez az új patch nekem megint hazavágta a játékot! Olyan szinten van képcsúszás mint az állat.... Mint ha nem lenne szinkronizálás...
-
malacka87
őstag
válasz
xundyingx #4053 üzenetére
Nekem is pont ezért jön be! Más ilyen game azért nem ad ennyit ebből a szempontból! Viszont fel is tud cseszni főleg ha egy sus player lő le! Ezeket a 80-200 órás plyereket nem is értem! Anno világomat nem tudtam ennyi órával ezek meg minden sarkot szöget vágnak!
Most leszek 5000 óra környékén! Kappát mondjuk még nem csináltam! Az valahogy nem nagyon izgat!
-
malacka87
őstag
Btr-t amúgy kiszedték? Pénteki patch óta nem volt se woodson se streetsen! 25-30 kört mentünk kb…
-
malacka87
őstag
2 wipe óta használhatatlan nekem a game! Vissza rakom 1080-a akkor sincs fps!
Gpu 98%-on teker proci meg 10! Másik meg a 2 raid alatt megzabálja a teljes ramot vicc! Meg gpu ramból is afterburner 8008 megát ír ki medium grafon! Ez az új motor ennyira szar az intel proci alatt vagy nem is értem...
-
malacka87
őstag
Nem tudja valaki hogy mi csinálja a brutális fps droppot 1 raiden belül kezdem 120 majd a vége 40...
-
malacka87
őstag
Ez egy scaw streets low textura pakkal!
-
malacka87
őstag
Nekem a legnagyobb bajom hogy 2 wipal ezelőtt tök sima volt az fps 2k-n! 120 megvolt 90 scopolva! Semmi nem változott a gépemen most meg sokszor örülök ha van 40-50 fps...
Másik meg ha nem indítod újra meccsenként ezt a szart 45 giga ramot bezabál még ISLC program mellett is...
-
malacka87
őstag
válasz
MBalázs2.0 #4002 üzenetére
Ennek a szar játéknak igazából mindegy mi van alatta!
De az amd most jó 3 x3d procibol mindegyik hoz javulást! Nekem is kellene váltani 13700k-rol de mivel egy optimalizálatlan szar nem költök el fel millió forintot feleslegesen!
-
malacka87
őstag
Ez a szezon egy igazi trash duoban állandóan matching error van! Mondjuk tarrol telekomra mentem át! Meg ez a szerver oldali előre hátra teleportalas is felbasz! Fps totál gatya lett 120 volt 2 k customs most meg 50…
-
malacka87
őstag
35 perce várjuk duoban a meccset 3 szerveren... gecccccc
-
malacka87
őstag
8-10 perces wating timok kiégek amúgy 2024-ben! Eoddal!
h.adam.92 keyind command parancsot tedd át másra és nem használja a 0-t -
malacka87
őstag
-
malacka87
őstag
Betilthatnák már végre ezt a játékot amúgy! Fényes nappal éjjellátó mindent is tud!
-
malacka87
őstag
-
malacka87
őstag
Szánalmas kutyaszar ruszki banda! Konkrétan ennek a szarnak a közelében se voltam csak beszippantott a 10 méterről a textúra...
-
malacka87
őstag
Battlestate Games is happy to announce the return of the summer Twitch Drops campaign that will run from August 23, 2PM BST / 9AM EDT to August 28, 2PM BST / 9AM EDT.
The event will start after the release of Patch 0.15.0.0 in Escape from Tarkov on August 20, which will also feature a wipe.
Patch trailer: youtu.be/1Jlyhs7yOLY
Stay tuned for announcements and watch the broadcasts on the official BSG channel at twitch.tv/battlestategam… during those dates.
Registration for the event will start on August 14 at 2PM BST / 9AM EDT and will be open until August 21, 4PM BST / 11AM EDT.
escapefromtarkov.com/news/id/306
Faszom hosszú hétvége nem jött be… -
malacka87
őstag
Ez a pve mód jobban felbasz mint a rendes szerver! Stronghold 6ai pmc+goons+reshala... ok...
Factory ai pmc tagilla állnak egymás mellett és fut rám az összes lvl 15-ös gírben!
Ezt amelyik kitalálta
Inkább mentem vissza pvp részlegre!
-
malacka87
őstag
Ez a game basszam meg az orosz geciket! Minden 2. meccsben vagy speed hacker van vagy repülő geci...
-
malacka87
őstag
Szarrkov 2024
-
malacka87
őstag
Ez a shoreline event elég jó! Aki elsőnek bejut resortba nyert!
-
malacka87
őstag
Napi sznten 10-15 speed hackes embert látok! Nevetséges ez a játék!
SZerintem már a bsg is szarik az egész játékra!
-
malacka87
őstag
válasz
Szeszkazán #3491 üzenetére
Talán még az ecore hozhat fps-t! Pár játékban láttam!
-
malacka87
őstag
Az én konfigom a profilomban és 2k-ban nem tudok 100 fps-nél többet kipréselni! Szánalmas katasztrófa ez a játék!
-
malacka87
őstag
11 csiter bann report jött az elmúlt egy hét alatt! Mi a jó isten faszat csinálnak ezek a ruszki balfaszok?
Már minden szerver kombot kipróbáltam! 70-80 surv rates görények jönnek fehér accountal 10+ kd 50-300 óra playtime… Legtöbb stock ak alap ammo
-
malacka87
őstag
Ezt a szar ground zerot mi a bánatos faszomnak kellett berakni… Két nap alatt alig tudtam haladni! Francnak kell szopatni azt akinek már több wipe is van a hata mögött! 4-5 fős csapatok ülnek a hdd-s épületben…
-
malacka87
őstag
válasz
Szeszkazán #3263 üzenetére
Nézd meg az öreg klipjet! [link] Engem is ott kaptak el 2x. pier felől jött a gyerek én meg a kék kerítés mögött mèg jóval a dombok mögött. Éppen kierek a domb mögül út közepén lefekszik 250 méterre kb egy sec top of head!
-
malacka87
őstag
Ez a dynamic loot elég jónak tűnik! Este indulás!
-
malacka87
őstag
Nah közben mondta ez a hurka hogy nem tudják tartani ezt az ütemtervet és lesz egy másik roadmap! Ki gondolta volna. Előre hoznak egy két javítást. Így haladnak akkor lehet hogy még 1 hónapig nem lesz wipe! 😁
Hauptmann Altyn green tracer onetap. Meg volt kettő hang nélküli scaw onetap. Négy pucér gyerek pp pisztoly. Exfil plusz face shild... Nem is veszek már nagy armort. Fegyvert fullosra csinálom többi meg marad a lvl3-4. -
malacka87
őstag
Egyre jobban megy a fiúknak! 😁
-
malacka87
őstag
Haha bekerült valami anti cheat. 700player kapásból kapott is bannt😁
-
malacka87
őstag
Ez a mai update valami katasztrófa. Hangok megint elvannak baszódva.
-
malacka87
őstag
Elvileg 4 órakor indul.
-
malacka87
őstag
Ó kihoztam kettő M4-et. Lvl 12 vagyok most. Interen air droppot lootolta 2 pmc én kicsit magasabb helyen voltam kaptak 1 gránátot aztán pápá
-
malacka87
őstag
válasz
CptAdamica #2620 üzenetére
Engem mindig a dropp mellett lő le egy fasz scaw pedig mondom neki hogy osztozzunk nyugodtan. Erre lelőtt... Az a vicc hogy az összes cuccot el se tudta vinni...
-
malacka87
őstag
Azért nem semmi 90k-s sor...
-
malacka87
őstag
válasz
Hauptmann #2574 üzenetére
We have started the modernization process of the #EscapefromTarkov backend server infrastructure. The process will take approx 2 hours, but may be extended if required. The game will not be accessible during this period.
-
malacka87
őstag
Ma van a nagy frissítés?
-
malacka87
őstag
válasz
DrTechnoid #2570 üzenetére
Köszi! Megvétel előtt azért volt eszem és rengeteg videót meg streamet megnéztem. Jól is jártam!
-
malacka87
őstag
Csatlakoztam én is!
Cimbik még gondolkoznak a vételen. Eddig nagyon bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Nintendo Switch OLED + 2 db Pro Controller eladó
- Új, Bontatlan Toshiba 2.5" 1TB Canvio Basics (USB3.0 ~5Gbps) fekete külső winchester
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest