Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dudvarek
csendes tag
Sziasztok, nem tudom, kit tudnék megkérdezni a problémám illetően, ez a topic talán jó lesz.
Windows Xp-n hallgatom az mp3-aimat, és neten olvasgatok, és egyszercsak lefagy a gép. Megakad az egér, és csend. Szokatlan, mert ez a gép még soha nem fagyott nekem. Reset,
és kiírja, hogy nincs benn bootolható egység. Köv. indítás: a detecting ide drives-nál megakad, winyó led világít folyamatosan. Márciusban vettem a Maxtor DM 10-es 250GB-os sataII winyóm, alig hittem el, hogy elromlott. Ventivel hűtöttem, leszedtem róla, aztán lehúztam az IDE-s DVD-t, áttettem a winyót másik sata csatlakozóra is, csináltam egy CMOS cleart, de ugyanaz van nem-indulásnál. Hangra, hőmérsékletre tökéletes.
Átvittem régi konfigomba, ott eljutott a Windows boot képernyőig, aztán magától újraindul, köv alkalommal is, safe mode-ban is.
Új gépbe újra vissza, de detectingnél ugyanúgy semmi.
Már megvan a garancialevél, holnap akartam visszavinni, csak még egy próbát megejtettem. Kb. 24 óra telt el az utolsó próba óta, semmi nem változott a konfigban, csak annyi, hogy most elindult a maxtorral a gép. Arról írok most.
Így nincs garancia, viszont nem is bízom a cuccban. Szerintetek mi lehetett ez?
Ha nem válaszolok, akkor lehet, megint megdöglött
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest