Hirdetés
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VGA hiba
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
Hirdetés: i7-860 -- több darab
ikcppx értékelést adott exiles1986 számára:
Mivel probléma nélkül visszautaltam az árát és vissza se kellett küldenie a processzort nem érzem jogosnak az értékelést. A profilomra az meg ki is van írva hogy a postadíjat nem téritem vissza, mint ahogy ha valaki személyesen jön érte az üzemanyagot sem busz/vonatjegyet.
exiles1986 értékelést adott ikcppx számára:
Egy processzort vásároltam az eladótól, ami működésképtelen volt. Ezek után olyat kaptam, amin fizikai sérülések voltak. Direkt megkérdeztem, hogy letesztelte-e minden rendben van-e vele! Visszautalta az összeget ez rendben van, habár a posta költséget így is buktam, tehát nem értem miért nem lehet korrekt módon viselkedni és őszintén elmondani, mit akarsz eladni. Ezért jár a negatív értékelés!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
exiles1986
friss újonc
Mint írtam is nem a postaköltséggel van a gond, hanem azzal hogyha a vásárló megkérdezi a termékről, hogy működő képes-e és az eladó azt mondja, hogy igen, akkor nem egy használhatatlan vacakot vár cserébe. Ráadásul az értékelést is elutasítottad ami szintén nem korrekt hozzáállás. Moderátornak kell írni , hogy értékelni tudjalak? Pontosan tudtad mit küldtél ezért is nem kérted vissza. Erősen nem ajánlott üzletfél!
Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB Kártya-független,Fekete Színben,88% Gyári Akku,Újszerű állapot
- hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest