- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamepad
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
-
Hirdetés: i7-860 -- több darab
ikcppx értékelést adott exiles1986 számára:
Mivel probléma nélkül visszautaltam az árát és vissza se kellett küldenie a processzort nem érzem jogosnak az értékelést. A profilomra az meg ki is van írva hogy a postadíjat nem téritem vissza, mint ahogy ha valaki személyesen jön érte az üzemanyagot sem busz/vonatjegyet.
exiles1986 értékelést adott ikcppx számára:
Egy processzort vásároltam az eladótól, ami működésképtelen volt. Ezek után olyat kaptam, amin fizikai sérülések voltak. Direkt megkérdeztem, hogy letesztelte-e minden rendben van-e vele! Visszautalta az összeget ez rendben van, habár a posta költséget így is buktam, tehát nem értem miért nem lehet korrekt módon viselkedni és őszintén elmondani, mit akarsz eladni. Ezért jár a negatív értékelés!
Aktív témák
-
exiles1986
friss újonc
Mint írtam is nem a postaköltséggel van a gond, hanem azzal hogyha a vásárló megkérdezi a termékről, hogy működő képes-e és az eladó azt mondja, hogy igen, akkor nem egy használhatatlan vacakot vár cserébe. Ráadásul az értékelést is elutasítottad ami szintén nem korrekt hozzáállás. Moderátornak kell írni , hogy értékelni tudjalak? Pontosan tudtad mit küldtél ezért is nem kérted vissza. Erősen nem ajánlott üzletfél!
Aktív témák
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest