- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Projektor topic
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
-
Hirdetés: i7-860 -- több darab
ikcppx
értékelést adott
exiles1986
számára:
Mivel probléma nélkül visszautaltam az árát és vissza se kellett küldenie a processzort nem érzem jogosnak az értékelést. A profilomra az meg ki is van írva hogy a postadíjat nem téritem vissza, mint ahogy ha valaki személyesen jön érte az üzemanyagot sem busz/vonatjegyet.
exiles1986
értékelést adott
ikcppx
számára:
Egy processzort vásároltam az eladótól, ami működésképtelen volt. Ezek után olyat kaptam, amin fizikai sérülések voltak. Direkt megkérdeztem, hogy letesztelte-e minden rendben van-e vele! Visszautalta az összeget ez rendben van, habár a posta költséget így is buktam, tehát nem értem miért nem lehet korrekt módon viselkedni és őszintén elmondani, mit akarsz eladni. Ezért jár a negatív értékelés!
Aktív témák
-
exiles1986
újonc
Mint írtam is nem a postaköltséggel van a gond, hanem azzal hogyha a vásárló megkérdezi a termékről, hogy működő képes-e és az eladó azt mondja, hogy igen, akkor nem egy használhatatlan vacakot vár cserébe. Ráadásul az értékelést is elutasítottad ami szintén nem korrekt hozzáállás. Moderátornak kell írni , hogy értékelni tudjalak? Pontosan tudtad mit küldtél ezért is nem kérted vissza. Erősen nem ajánlott üzletfél!
Aktív témák
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest