- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen digitális videókamerát?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Otthoni időjárás-állomás
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
Hirdetés: i7-860 -- több darab
ikcppx értékelést adott exiles1986 számára:
Mivel probléma nélkül visszautaltam az árát és vissza se kellett küldenie a processzort nem érzem jogosnak az értékelést. A profilomra az meg ki is van írva hogy a postadíjat nem téritem vissza, mint ahogy ha valaki személyesen jön érte az üzemanyagot sem busz/vonatjegyet.
exiles1986 értékelést adott ikcppx számára:
Egy processzort vásároltam az eladótól, ami működésképtelen volt. Ezek után olyat kaptam, amin fizikai sérülések voltak. Direkt megkérdeztem, hogy letesztelte-e minden rendben van-e vele! Visszautalta az összeget ez rendben van, habár a posta költséget így is buktam, tehát nem értem miért nem lehet korrekt módon viselkedni és őszintén elmondani, mit akarsz eladni. Ezért jár a negatív értékelés!
Aktív témák
-
exiles1986
friss újonc
Mint írtam is nem a postaköltséggel van a gond, hanem azzal hogyha a vásárló megkérdezi a termékről, hogy működő képes-e és az eladó azt mondja, hogy igen, akkor nem egy használhatatlan vacakot vár cserébe. Ráadásul az értékelést is elutasítottad ami szintén nem korrekt hozzáállás. Moderátornak kell írni , hogy értékelni tudjalak? Pontosan tudtad mit küldtél ezért is nem kérted vissza. Erősen nem ajánlott üzletfél!
Aktív témák
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged