Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Az lehetséges. Én garázs játékokkal nem játszok, főként AAA.
Sub-S: A Jedi Survivor 4 maggal crash-el. Csak 6 maggal tudsz egyáltalán játszani vele
Ezen kívül igazad van, túloztam, a játékok egy jó része még mindig elindul, megy 4 magon, bár a legújabbak többségéről azért nincs sok infóm. -
PuMbA
titán
"A legtöbb eleve csak egy magot fog tekerni, és ez még jó ideig így is fog maradni."
Ma már ez biztosan nem igaz. Minden mai játék 4 magot jól megteker, ha megnézzük a magonkénti CPU használatot. A legtöbb mai játék 2-4 magon el sem indul vagy csak 1-2 fps-t kapsz ennyivel. Amit beszúrtam videót, az a Digital Foundry csatorna tesztelt nem rég 2-4-6-8 magokat pár mai játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- LEGO klub
- Raspberry Pi
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ezen kívül igazad van, túloztam, a játékok egy jó része még mindig elindul, megy 4 magon, bár a legújabbak többségéről azért nincs sok infóm.