- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oromisu
csendes tag
Az a feltölthető keret nem vonz, baromság. A MasterCard-os Telenoros sem lenne rossz, de ahhoz meg SIM kártyát kellene NFC-sre cseréltetni, ami baromság. Külföldi alternatívák nincsenek? Nem akarom elhinni, hogy egyik országban sincs még olyan, amibe bármelyik kártya feltölthető, maximum csak adott országban letölthető. Na de persze az APK-t letöltöm.
-
oromisu
csendes tag
Sziasztok!
Elkezdtem visszaolvasni, keresni, de nem találtam, úgyhogy előre is sorry, ha volt róla szó (és biztos volt). Milyen alkalmazások vannak, amikkel idehaza lehet NFC fizetést használni, de nem kell hozzá spéci bank kártyája vagy SIM csere? Külföldi appok nincsenek, amik működnének akármilyen bankkártyával?
Erste bankos vagyok, master cardom van és amúgy telenoros. Már a mobiltárca is akkora baromság volt anno, mikor 6-7 éve még a Google Wallet-et is tudtam használni... de szép is volt. Valami hasonló jó lenne. Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BMW topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest