Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Hát ez az IJ klasszikus esete.
Ha szerencséd van akkor el tudod valahogy valakinek passzolni, ha nem akkor van egy adag drága szemeted. -
cyberdog
tag
szoval senki nem tud mondani semi jot?
-
-
zsolty28
tag
Szeva! :)
Ha szerencséd van és jó helyre mész akkor 5ezerért megcsinálják neked!!!
Vagy ha kell mondok egy olyan mobilost aki megcsinálja neked!!!
Mert így otthon próbálkozni ilyenekkel nem nagyon érdemes mert könnyen galyra vághatod a telódat :O :O
Egyébbként a neten szoktak lenni iylen cuccok, bár nem ajánlom hogy kipróbáld :O -
cyberdog
tag
Az a szomoru helyzett hogy egy par napja vettem egy telt. nemetorszagbol a gond csak az hogy nincs kartya fuggetlenitve, a cucc mar hasznalt es amikor vettem meg ra is kerdeztem hogy kartya fugetlen e?Igen volt a valasz s most amikor ki probalnam idehaza hat nem akar mukodni.Esetleg nem tud valaki valami progit vagy valami hasonlot amivel dekodolhatnam mert adat kabel meg minden kutya fule van hozza csak hat igy nem sokat erek vele.
Jo lenne ha segitene valaki.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest