Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz Dilikutya #133555 üzenetére

"A Valve nincs rászorulva, hogy felfuttassa a Steam-et" kb ezt írtam én is, viszont origint és uplay sztem nem nagyon lehet epiccel meg steammel sem összehasonlítani (más mérce de nagyon), mivel ők ~ 85-95%ban a saját játékaiknak csinálnak "piacot" ez nem is baj mert így nem kell attól tartania h lehúzza őket egy másik store, a saját cuccaik ára annál nagyobb (ha nem teljes) mértékben kerül hozzájuk, anélkül hogy 2. vagy 3. félnek fizetnének ezért - nyilván próbálkoznak különböző más store-ok felé mert azért mégis sok hívő vanik aki nem enged a steam only cimkéből :DDD akikek nem mindegy hogy milyen pohárból isznak, narancsból, kékből vagy szürkéből... nyilván többen vannak a "nekem mindegy hol veszem, játszani akarok, nem facebookozni" szemléletű emberek akiknek nem az a lényeg hogy ott éljék az aktivitásba az életüket, ha másképp lenne akkor nem lenne létjogosultságuk az egyéb klienseknek izé storeoknak..

"És a Steam-en még mindig a kiadók döntik el, akarnak-e neked 90%-os Red Dead Redemption 2-t adni, vagy nem."

nyilván, csak mivel a saját storejukban sem adnak rá 90et ezért kva élet h ott sem fognak, sőt amit steam lehúz tőlük én úgy veszem észre - annyit még túl is tolnak rajta többé kevésbé :U tehát steam hívőséged még többet fog perkálni ugyan azért amiért máshol kevesebbet kéne ;) magyarán megfizettetik (origin, uplay etc - azaz kiadó) veled a steam hívőségedet :C de ezt TheNewDawn is írta ha jól láttam nem egyszer

"Unalmas már a balkáni siránkozás"

de amúgy ki siránkozik? max a te szemszögedből tűnhet úgy, mert fáj az amit olvasol, mert sérti az egodat steammel szembeni elkötelezettségedben :W ez az ami durva és fáj :(

// amúgy megint elkezdted és hova vezetett?! csak mert nem bírod ki hogy ne köss bele a való érvekbe és a neked nemtetsző hszekbe... :U

(#133562) tomsolo "mert az a kibaszott magány feeling ami ott van (epic detto ilyen, vagy még rosszabb) az leírhatatlan. " elhiszem, aki szereti nézegetni az aktivitás hírfolyamot, meg kommentálni meg lájkolni, meg megosztani, facbookot mennyit tolod naponta? és akkor jön (#133580) Mr.Csizmás és kimondja amit én is gondolok atm :R

amúgy meg wtf :F itt van karácsony és ennyire pörög a topik? baszki ráadásul megy a kötekedés ahelyett hogy mindenki a konyhába sürögne forogna, segítene a párjának vagy mutterjának a sütkérezésben... :U ez a magyar valóság...

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

• TheNewDawn

addikt

Abszolút nem csak az Epicről van szó.És de, Steamen kívül minden más értékesítő platform jó akciókat csinál.Csak ahogy már leírták előttem, a sok vallási fanatikus birkát ez nem hatja meg. Hiába 14€ wingamestroreon pl a Control, a nagy mágikus Steamen meg 20, Vagy RDR is volt már 32-33 ért Gamebilleten, Steamen meg 40, Monster Hunter World dettó, vagy GMG n is még csomó AAA címet 20-25% al olcsóbban lehet megvenni , de ugye még a legroszabb Humble is +20% ot ad Steamhez képest ha megvetted az adott havi choicet.

És még ugye megnézzük a maradék 15-20 legális viszonteladót akiket nem soroltam fel, ugyanez van, legtöbb helyen vagy minimum de de van hogy 30% al is olcsóbb a dolog, vagy "csak" 10-15% al de dollárban, amit ha átváltasz euróra akkor kb 30% nl vagyunk. Szóval ha kevesebb birka bégetne, akkor Gaben nagyon besz. ná, de mivel ez a helyzet ami,addig a kilométer vastag pénzhegyen ülve röhöghet az emberi butaságon.

• s7evcsenko

addikt

Te vagy az Crytek? ;]

"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."

Új hozzászólás Aktív témák