- Home server / házi szerver építése
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AI a játékokban és azon túl
- SSD kibeszélő
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
válasz Per Degaton #106960 üzenetére
1-2 hónapja nekem is volt gondom velük az XCOM 2 - Reinforcement Pack kapcsán, igaz engem csak két és fél napig várattak, de digitális terjesztés esetén ezt is sokallottam kicsit, azért nem távírókkal kommunikálunk. Nekem ticket nélkül megoldódott, szerintem neked is megfog, de szó mi szó nem törik össze magukat.
-
tomsolo
addikt
válasz Per Degaton #106960 üzenetére
Leszarják a ticketedet.
Én a végén már pp dispute-t indítottam, akkor megjött a cucc de lényegében arra se reagáltak semmit. Szal megfogod kapni de készülj fel rá hogy akár 6 napba is beletelhet.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akkumulátor,jó állapot
- GoPro Karma & Hero6 drón
- Acer Travelmate 15,6",core i3 7130(4x2,7Ghz)8-16GB DDR4 RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+Nvidia videokártya,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ThinkPad,14,1,"FullHd IPS,8.gen.Core i5(8 3,5Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-32GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest