- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #78643 üzenetére
a gond az akarattal szokott lenni (hogy legyen-e visszafelé kompatibilitás) ... lásd xbox: x86 -> x360: power és mégis működött. működhetne most is, csak nem mögötte érdek inkább eladják ujra vagy szolgáltatást adnak el hozzá (sony oldalon: streameld a ps3 játékot ps4re...)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #78643 üzenetére
Ez csak akkor igaz, ha a következő generáció is x86 lesz.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz FollowTheORI #77726 üzenetére
Így van - kimondatlanul is utaltam a "Közismert, hogy miért tartanak uborkaszezont" mondatrésszel -, a kereskedelmi csúcspontok köré szerveznek minden megjelenést.
Az, hogy nekünk, játékosoknak mi lenne az ideális, az őket nem érdekliA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
MerLinh
senior tag
válasz FollowTheORI #77676 üzenetére
és a psplus minek minősül?
bár külön kártya is annyiba kerül, akkor végülis mind1
[ Szerkesztve ]
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
laceszgamer
addikt
válasz FollowTheORI #77405 üzenetére
Jaja, 1-el működik.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #77345 üzenetére
Sokan annyira csak azt nézik, mi mennyivel olcsóbb a Steam listaárnál, hogy át se számolják forintba.
A legtöbb része a Media Marktban is olcsóbb, bár a régebbieket aligha lehet azok közül Steamre regisztrálni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
LordMarcus13
csendes tag
válasz FollowTheORI #77231 üzenetére
Ez miért lényeges? miért van így?
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #77170 üzenetére
alakul (szép!)
a konzolos harmadik rész dobozáról kérnék még egy képet, utána mehetsz játszani!én kényelem (gamepad) és olcsóság (eladom) okokból konzolon nyomom le a codokat, szintén csak a szinglit! (asszem MW2-vel a coop küldiket is lenyomtuk, az is nagyon tetszett az ügyes társ miatt )
Advancedet is várom, bár nekem az MW1-2-3 a kedvenc, a jelenkort szeretem.
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #77168 üzenetére
Mármint jelen árfolyamon kb inkább 29-30 ezer Ft és 93 EUR ugye.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #76735 üzenetére
Miért akarsz játékot elrejteni?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bijesz
aktív tag
válasz FollowTheORI #76686 üzenetére
Na de mivel megszünt az indiegala-nál is a kulcsos téma (szerintem legalább 60 napja) ezért ennek már semmi értelme.
Gondolom az aktiválási supportra is ugyanez vonatkozik.[ Szerkesztve ]
-
ViharVadász
őstag
válasz FollowTheORI #76523 üzenetére
Jogos, ezt, hogy felejthettem el!
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
tarBubbles
tag
válasz FollowTheORI #76308 üzenetére
maximum télen. a castlevania 1 a nyári steam akcióban talán ha 50%-ot kapott. nuuvem nyári akciójában pedig nem is volt olcsón. de majd megoldom valahogy. egyáltalán létezik másik god of war klón pc-re?
-
csaba951
veterán
válasz FollowTheORI #76308 üzenetére
Szerintem a következő 2 hétben lesz Steam-en is akciózva, csak ugye nem ennyiért!
(Százalékban talán igen, de árban nem.) -
NyMRooD
őstag
válasz FollowTheORI #76142 üzenetére
Gondolom a kuponért kapott steam kulcsoknak nincs lejárati ideje, igaz?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
eami
veterán
akkor gondolom már nem sok esélye van hogy új címmel bővítik a listát.
-
maddionmax
senior tag
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #76134 üzenetére
és úgy néz ki tényleg ennyi volt ebben a formában: "The final 100 keys have been added to the AMD Never Settle Forever Silver Key Group Giveaway."
mondjuk nekem amúgy is az az érzésem hogy az utolsó kettő az grátisz volt, az lett volna az utolsó ahol több százat raktak ki egyszerre.
Hunbeast87: a nagy Tesco szokott ilyeneket csinálni Fehérváron, de oda én ritkán járok :-\ kolléga a múltkor is egy stóc 300 forintos dishonoredal állított be onnan :-D
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz FollowTheORI #76068 üzenetére
Most kínlódnak, mert valószínűleg elcseszték az indulásnál az árakat. BTA 2.15 USD -ig ment le asszem amikor lelőtték az árazási rendszerüket, behalt az oldaluk és elkezdtek matatni rajta. Ebben a pillanatban egyébként már lehet választani 5.75 -ös összeget is.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
sagem
addikt
válasz FollowTheORI #76068 üzenetére
(Digi hálozatról be sem tölt az oldal, pedig én is ránéztem volna )
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #75464 üzenetére
Olyasmi sirámokra gondolsz, hogy épp nem megy a market, aminek hasznán keresztül több új játékot lehet venni, vagy lekorlátozott a hülyebiztos Guard, hogy még véletlenül se lopják le rólad a fiókot? Oh wait, ilyen extrák még véletlen sincsenek Júpléjen, nincs minek elromlania.
Van viszont tartalom achievementekért, nagyon szupi hogy ingyen adják, és még szupibb lenne, ha eleve nem vagdosták volna ki a játékokból, hogy achievemenwhorekodásért nagylelkűen megajándékozzanak vele.
Simán agyfaszt kaptam 2010-ben, mikor RUSE-ból egységeket és multi pályákat vágtak ki, hogy a plebs aztán kigrindolja őket."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #75376 üzenetére
köszönjük, kedves uplay marketinges úr
tisztában vagyunk vele - tapasztalatból - hogy az uplayes szopás nem korlátozódott az ac4 idejére és előttre.
nyilván elfelejtetted, hogy azóta jött ki pl watch dogz, ahol még a korábbiaknál is nagyobb cumi érte a day1 vásárlókat.... nem lesz máshogy most se, sohase: tehetségtelen barmok fejlesztik.[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz FollowTheORI #75378 üzenetére
Ezt jó tudni
-
Mate
nagyúr
válasz FollowTheORI #75376 üzenetére
Amihez több patch jön ki, az kínszenvedés uplay-en.
(#75375) djculture: Nem kell megvenni minden játékot egyből első nap
-
sittes79
addikt
válasz FollowTheORI #75088 üzenetére
Én se csak haverom megvenné nekem.
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #74896 üzenetére
A Steam nem árul ilyet, így máshonnan sem lehet beszerezni, legfeljebb évekkel ezelőtti gift formájában. Egyébként ingyenesek lettek pár éve, bár egy darabig utána még benne voltak a csomagban, nekem is úgy van meg.
-
djculture
félisten
Este pacote inclúi os seguintes games:
Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City1-2 eleve nem lehet benne mert aki készitette azt visszavásárolta a jogokat a rockstartól. Ezért eltünt mindenhonnan.
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
kipróbáltad? mert leírásban pont hogy nem írja azokat
Privátot hamarabb észreveszem
-
bigyo108
aktív tag
válasz FollowTheORI #74795 üzenetére
ez nagyon ismerős .... én az utóbbi hónapokban vásároltam be nagyon
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FollowTheORI #74788 üzenetére
Jó persze. AZ kellene még csak. Mindegy alapba ment volna csak.
Live-Die-Respawn
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #74779 üzenetére
ez van,,,, mivel a múlt héten nem volt, vajon megjatszak hogy most meg kettő lesz? :-D
edit: tényleg, most értelmezem csak, hogy úgy néz ki már nem osztanak többet júliusban.
edit2: és megjott a levél is, a korábbiakhoz képest most több száz kulcsot raktak ok, lol
[ Szerkesztve ]
-
kerti008
aktív tag
válasz FollowTheORI #74312 üzenetére
A Steam-en a Quake 4-et pár hete nem vettem meg 10 euró-ért most meg 15-ért adják akcióban.
Már csak abban reménykedem hátha becsúszik egy egynapos 75% a QuakeCon alatt.Half-Life Alyx, Quake1-2, Half-Life 1-2 and mission packs, Quake3Quest, RtCWQuest, Duke Nukem 3D
-
bigrob
őstag
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #73956 üzenetére
Köszi
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
NyMRooD
őstag
válasz FollowTheORI #73856 üzenetére
Mert letudják ellenőrizni, hogy az a kód érvényes volt-e valaha, még te magad is letudod.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
DeFranco
nagyúr
válasz FollowTheORI #73852 üzenetére
Ezért kérik hozzá a supportnál, hogy lesz kedves felírni egy cetlire ezt meg ezt a kódot és mellétenni.
Ha meg valaki odaadja a dobozá fotózgatni, akkor így járt, tőle leveszik, a kiadót nem éri kár.
-
BasketWink
tag
válasz FollowTheORI #73852 üzenetére
az hogy ki az a hülye aki oda adja a saját példányát azért hogy haverjának meglegyen tőle meg elvegyék?
-
DeFranco
nagyúr
válasz FollowTheORI #73840 üzenetére
Jó, hát hogy te mit láttál, meg neked mi van mindig, amikor letiltott kulcsot akarsz aktiválni azt, nem tudom, nem tudok vele vitatkozni, nem voltam ott.
Lazább supportos simán beveszi, hogy elhánytad a számlát elveszett, akármi, elég neki a doboz is az azonosítóval meg nyilván a seriallal, az már elég bizonyíték, hogy a tulajdonodban van a játék.
Tőlem soha nem kértek, pedig aktiváltattam nem egy játékot supporttal.
#73845: aha...biztos véletlenül nem működött nem ám valakinek elpasszolták
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz FollowTheORI #73834 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ez bizalmi kérdés. Egyáltalán nem biztonságos. Amíg nem kerül hozzád a doboz, annak adja oda akinek akarja. Egyszer legyen egy simlis kolléga aki nem a darálóba viszi a dobozokat, máris bukod a cuccot.
(bár végül is az sem fordulhatott elő, hogy a svájci frank 190 Ft fölé menjen, igazad van... elkééépzelhetetlen volt. komoly emberek mondták szép ruhában. tehát igaz.)
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz FollowTheORI #73820 üzenetére
Mivel hivatalosan digitálisan csak a Blizzard árul Diablo 3-at, én kerülöm az ilyen helyeket. Pláne ahol szkennelt kulcsokat küldenek. Sőt, mindenfajta Blizzard játékot csak a Blizzard árul digitálisan.
-
Mate
nagyúr
válasz FollowTheORI #73801 üzenetére
"Az a vicc lehet mate-nak van igaza... mindent SAM-el kell és akkor nem buksz."
Mondtam én Nekem gond nélkül megy még mindig, ráadásul kettő van, nem tudom azt miként tudnák kiszúrni.
Amúgy jó pár ember van, akit kitiltottak, aztán azóta újra vígan nyomhatja. Bizonyítsák be, hogy szabálytalan voltam.
(#73802) Csapoati: Nem értek veled egyet. Ha olyan játékban csal az ember, amiben versenyhelyzet van, vagyis mástól veszed el a győzelmet, az oké. Itt ilyenről szó sincs. Neked nem lesz kevesebb, vagy több kredited ha más használja.
A másik, hogy mi számít csalásnak? Sam igen, savegame nem? Sam igen, cheat nem?
-
Csapoati
nagyúr
válasz FollowTheORI #73801 üzenetére
Teljesen mindegy mennyit szereztel csalassal, csaltal. Remelem mindenkitol elveszik, aki cheatel. En mar par szaz fontnal jarhatnek igy, megsem SAM-eltem, ugyhogy 20-szal kell beernem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #73799 üzenetére
hehh, szóval végül mégiscsak ban volt? csak nem SAM?
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #73465 üzenetére
ez így majdnem ok, csakhogy ott a Gameflyhoz ez van írva:
Initiated Date Jul 3, 2014azaz előtte nem volt preapproved, ehhez pedig nem kellett hozzájárulnom
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #73473 üzenetére
Hát 30-40 percért mert kb ennyit játszanék vele igen soknak , lehet kivárom a következő akciót addig ingyen be meg lesz
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
warcat
veterán
válasz FollowTheORI #73465 üzenetére
Így van,és újabban(nekem legalábbis az volt nyári vásár alatt) már Steam is így működik wallet ügyileg,szipkázza lefelé külön belog nélkül
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz FollowTheORI #73410 üzenetére
Mi a gondod a linkkel,másik gépen, illetve chrome és firefox alatt is jó nekem.
EA: It's in the crate!
-
Amantius
senior tag
válasz FollowTheORI #73256 üzenetére
Egy kliens indul, mint pl. a Planetside-nál. A játék szerintem rém gyenge, de majd még próbálkozok.
Nagy gáz, kis szerencse!
-
dredbiro
senior tag
válasz FollowTheORI #73256 üzenetére
én nyomulok vele,nem egy rossz játék,el lehet vele lenni,igen böngészőben futott,mostmár nem,rendes játékként játszható külön folyamatban.steamen is elérhető
NetTom igen,eleinte egy launcherrel indítot,most hogy steamen belül tölthető,mindent automatán csinál[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
reelc
veterán
válasz FollowTheORI #72799 üzenetére
Egy megoldás lenne: ha a totális zár lenne az egész Steamen.
Csak tőlük lehetne vásárolni, a saját régiódban, nem lehetne más régióba giftelni és aktiválni.
Vagy más boltban is lehetne vásárolni, de akkor is a saját régió érvényes. Pl. az Amazon Észak-Amerikai kulcsot adna és csak ott lehetne regisztrálni, stb.De ez persze nem tetszene a kulcsosoknak, gift vásárlóknak, stb.
Meg drága lenne, tudom.Seftel mindenki össze-vissza, szürke helyről is megy a vásárlás, mert úgy olcsóbb, utána meg ha visszavonnak valamit, megy a milliónyi hsz. elégedetlenkedés, stb.
A DVD-knél működött a régiókód, nyilván nem rendeltél Japánból DVD-t, amiről tudtad, hogy nem a te régiód, nem tudnád legálisan lejátszani.
Nem bántásból írtam, ez a véleményem.
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #72675 üzenetére
Azt azt, egyelőre korrektek mai nap megprobálják megoldani a dolgot. Addig se kell költenem láttam hogy már van seasson pass huszonvalamennyi euroért.. Az összes kiadó bekaphatja a seasson passát. Biztos jobban megfogja nekik érni ha a pc piac bedöglik az ilyen hülyeségek miatt, konzolra meg egy season passot meg dlc-t se vesz meg senki.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
válasz FollowTheORI #72052 üzenetére
Köszi!
Steamdb-n egyébként milyen bejegyzéseket érdemes figyelni? Hogy lehet kiszűrni a régiókra vonatkozó korlátozásokat?
-
echterion
nagyúr
válasz FollowTheORI #72015 üzenetére
Nem igazán. Még be kell fejeznekj az FF VIII-at. A modok amúgy nagyon nem érdekelnek, a fő szálat fogom csak végig tolni, mert nincs erre annyi időm, mint amennyit felemésztene.
-
Anonymus X
tag
válasz FollowTheORI #71749 üzenetére
Nem telhetetlenség, hanem a tökéletességre való törekvés
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #71713 üzenetére
Micsoda?
engem már 1 hete ez fogad:
We are currently down for maintenance.
We'll be back soon.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #71493 üzenetére
Köszi akkor megis veszem ez még nincs meg pláne hogy gold
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #70568 üzenetére
Boltokat hagyjuk ott áruhitelek ketyegnek horror kamatokkal, ami 0% van hirdetve de kezelési költség meg minden hülyeség néven beszedik a banki alapkamatok 7-8-szorosát is.
Telekom már akkor ezerszer jobb, ott annyi van hogy 2 év hűséget kell válalni de a termék árát fizeted ki részletben nem a kétszeresét.
[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
válasz FollowTheORI #70561 üzenetére
És ha nincs pénzünk egy összegbe kifizetni, akkor a Telekom segít, kamatmentes 12 havi részletben hozzájutni. Ezen már én is gondolkodok egy ideje.
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #70526 üzenetére
Az kimaradt, hogy annyira döglődik a PC játékipar, hogy a bemutatott AAA címek mindegyike jön PC-re is. Aki pedig fullhádét akar 60 vagy több fps-el, annak más nem is marad.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
DeFranco
nagyúr
válasz FollowTheORI #70011 üzenetére
hát akkor passz, holnap kiderül mi van vele.
@djculture: persze, volt hogy nekem is segített, nem is egyszer, csak érdemes szelektálni amit írnak
-
Lackki
őstag
válasz FollowTheORI #69899 üzenetére
játszottam sokat a 4-el is, de eddig ez a legrosszabb.
2bc és a 3 jó volt nagyon.Privátot hamarabb észreveszem
-
Lackki
őstag
-
DeFranco
nagyúr
válasz FollowTheORI #69848 üzenetére
persze, rendben.
most találtam még egy tippet, az egyik config fileban kell átírni a maximálisan igénybe vehető memória mennyiségét 256-ról 512-re vagy magasabbra. tettem vele egy próbát, most ment folyamatosan 15 percig, meglátjuk, hogy mit lép rá hosszabb távon.
elég sok embernek bugol amúgy, legalább van benne 4 hiba 4 különböző workarounddal. durva.
re:szerk: nem, előtte is fagyott. pontosabban kidobott.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #69598 üzenetére
sok idő lenne minden rewardot unlockolni :\
-
válasz FollowTheORI #69137 üzenetére
Hoppá! Már mind megvan GOG-on (kivéve Dragon Commander), de steamre is megveszem ezeket.
(#69147) echterion: az összes játék külön van!
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
echterion
nagyúr
Vajon a 6 dolcsis rész külön kulcsokat ad? Mert a directors cut megvan, de a többi nincs.
-
i2k
őstag
Sokkal-sokkal jobb ajánlat!
//Szerintem.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dezsőbá
csendes tag
válasz FollowTheORI #69101 üzenetére
köszönöm, de jött levél, válaszoltam nekik, hogy valóban én vásároltam.
ha ilyen nehézkes, akkor elbúcsúzom tőlük, nekem ez nem pálya.
várok
-
po1son
addikt
válasz FollowTheORI #69069 üzenetére
Nem sok, de ahogy nézem elégé negatív kritikát kapott a steam közösségtől.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Sirpi
senior tag
válasz FollowTheORI #68920 üzenetére
Icuka elkelt
Köszi itt isHazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
eami
veterán
válasz FollowTheORI #68920 üzenetére
ment a privi
-
DJGABI
addikt
-
arty
veterán
válasz FollowTheORI #68768 üzenetére
"A Steam kb annyit csinál mintha te kézzel hozzáadnál egy nem Steam-es játékot. Ja és persze letölti a frissítéseket az uplay helyett."
na most akkor annyit csinál vagy ezekszerint mégis csinál mást is?
esetleg, hogy egy kulturált játék-indító? hogy egy jól működő community?de ha tényleg csak egy pecselő cucc lenne... már önmagában azért megérné oda regelni a játékot: visszakereshető h micsoda mizéria volt anno a splinter cellt felpecseltetni uplayel, s azóta kijött hozzá még három frissítés... királyság lehet végigvárni immár 5-6 kör next next finish, kilépni a játékból megint elnyomkodni
ha pedig a játék 1 bitje megsérül, szedheted le az egészet elölről - majd pecseled elölről, stb stb stb.
kívánom minden uplay istenítőnek, hogy egyszer járja meg, hátha helyére kerül a dolog az elméjében"Uplay alatt is "csak" felvillan ilyen szempontból a dolog mikor indítod."
Nem. Bejön az idióta shop. Bejön az idióta game library, amiből a demokat se tudod kiszedni, nincsenek csoportosítva a játékaid és a méret és elrendezés sem változtatható. Egy összehányt trágyadomb. És itt kell választanod egérrel játékot.
Több ez mint egy bevillanás, nem gondolod?
"Annyi a különbség hogy nem kell még külön a Steam is fusson pl, vagy oda is belépj."
Uplay nem kell hogy fusson (tudod, az a retek amit még system traybe se lehet lerakni), hogy oda is belépj - mivel steamből inditott játék beauthentikál és a játék etap végén kilép.
"Ma már az új játékoknál az Origin, Uplay, Steam kb ugyanazt tudja és ugyanolyan kényelmes."
Ezt max az veszi be, aki életébe soha nem használta őket.
A steam luxusprosti, az uplay/origin pedig a sajtreszelő - különböző rácsozattal.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #68710 üzenetére
Ja tényleg már ott is kijött..
-
ayo
veterán
-
maddionmax
senior tag
válasz FollowTheORI #67881 üzenetére
A csajnak bevág a tanga??
-
cskamacska
addikt
válasz FollowTheORI #67881 üzenetére
A kérdés inkább az, hogy csinálsz-e fészkemes őrjöngős videót Tubira, mert ha igen, akkor pont neked csinálták.
Így 2014-re megéltük, hogy megjelentek a Direct-to-Youtube játékok..
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Mate
nagyúr
válasz FollowTheORI #67822 üzenetére
Murdered nem érdekel.
"Vagy akkor vedd meg a Watchdogsot is Uplayre... a Steamest meg mond vissza. Pre ordert még lehet nem?"
Az a baj, hogy steam-en is tele vagyok feles pénzel
"(#67823) djculture " Az Megvegyem már most, teljes áron, mivel mást úgy se tervezek venni idén, vagy várjam meg míg olcsó lesz és szép lassan, mindenféle baromságra költsem el a krediteket
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz FollowTheORI #67818 üzenetére
Ettől félek én is. De akkor mire költsem el a maradék playfire pénzem?
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
válasz FollowTheORI #67620 üzenetére
Én se tudom miről beszélsz. PL. a helikopteres résznél már típust használtak, mint korábban
Meg most nem kötélen mászol, hanem falon. Máris többet fejlődött, mint a tavalyi
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz FollowTheORI #67618 üzenetére
Copy paste ,ezt mire érted?
Grafika istencsászár végre, ismét pörgés lesz ahogy a trailerből kiderül remélem picit több lesz mint az eddigi részek tehát nem 4-5 órás hanem legalább 6-7
Next PC Upgrade: 2022
-
x_o_n
veterán
válasz FollowTheORI #67201 üzenetére
nem kaptam semmilyen privit,jujj mégisköszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #67175 üzenetére
Ja kivan belőle véve a védelem igy se kulcs se semmi... Mondjuk legdurvább a half life 2 nem steam-es az is ottvan a listában megrendelhetően ha jól láttam.. Nekem azóta halott ez az újság mondjuk
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
válasz FollowTheORI #67175 üzenetére
jah a Razor1911 kivette, a gamestar meg a magyar forgalmazójuk?
érdemes lenne összevetni az exe fájlokat.. a gamestaros HL2-ben ugye egy az egyben az első tört változat hibái voltak jelen (lift bug, AI kikapcsol stb)GS hír kommentbe valaki be is írta hogy még a steam support szerint is illegál volt GG gamestar
[ Szerkesztve ]
/s
-
Cheesus
senior tag
válasz FollowTheORI #67170 üzenetére
Naszoval én halandó ember vagyok, tehát szájbarágósan.
Megveszem az ujsággal együtt a játékot, mivel nincs optikai meghajtóm kérek kölcsön addig egyet, felmásolom a lemezt, telepítem, berakom nem steames játékként a steam alá. Így működhet a dolog?
(Vagy már egyszerübb, ha a virágboltit szedem le, és rakom be steam alá? multi úgyse érdekel )#67176 mate3553 Hiába tetszik pl egy játék, ha nincs benn a Steam könyvtáramban, én nagyon hamar elfelejtem, hogy megvan nekem valahol is. Azt az egy-két Origines címet is átemeltem a Steam könyvtárba, mert különben eszembe nem jutna arra nézelődni. Ez már csak az én privát hülyeségem
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #67170 üzenetére
Nincs rajta semmilyen védelem nekem megvan, azóta se értem ezeket amúgy... Volt egy csomó ilyen nem csak ez blur meg a többiek másold fel és játsz...
[ Szerkesztve ]
-
crysis88
tag
válasz FollowTheORI #67152 üzenetére
Köszönöm a választ.
Mostmar csak meg kell várnom amíg megint akciózzák valahol
[ Szerkesztve ]
Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
Rendo84
senior tag
válasz FollowTheORI #67103 üzenetére
Érdekes dolog, mert amikor rákattintasz arra a gombra, mikor szeretnéd hogy a játék a tiéd legyen, arra az van írva, hogy a játék telepítése. De ekkor ugye, ha rákattintasz nem telepíti, hanem hozzáadja a fiókodhoz, először is.
Szerintem erre vonatkozhat, nem pedig a tényleges telepítésre.[ Szerkesztve ]
-
Edorn
senior tag
Múltkor ugyanígy lehetett kapni L4D2-t. Akkor nem kellett telepíteni, elég volt felvenni a játékok közé. Illetve most, hogy "igényeltem" a Red Orchestra 2-t, azt írta, hogy hozzáadta a könyvtáramhoz és nem szükséges telepítenem, attól még megmarad és bármikor telepíthetem...
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
VoidXs
nagyúr
Nem kell, hozzáadja a listádhoz checkout után.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Stockbauer79
tag
Csak hogy ne beszéljünk el egymás mellett, hozzáadom a listámhoz,majd elkezdem telepíteni mindet, majd megállítom a telepítést cirka 100mb után,akkor ez már az enyém marad ingyen?(nem a 100 mega,az egész )
just leave me alone
-
crysis88
tag
válasz FollowTheORI #67070 üzenetére
Pedig a Crysis 2 multiat mai napig toljuk haverokkal!
Asus Z97-A , i5-4690k @4.2 Ghz , Scythe Ninja 3 , Corsair 16 GB DDR3 1333MHz , Gainward Phoenix GTX 1070 , Seasonic S12II-520W , Kingston HyperX FURY 120GB SSD , Samsung 500GB HDD , Seagate 2 TB HDD , Cooler Master HAF 912 Plus
-
BigBlue69
őstag
válasz FollowTheORI #67025 üzenetére
A Lista ár 80 euró !!!! " (List price: €79.95)"
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #66901 üzenetére
Jah... 10 EUR felett tűnik csak el... na ilyet se láttam még. Alatta tudok fizetni PP-vel is.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
djculture
félisten
válasz FollowTheORI #66618 üzenetére
Szerintem stalker bundle csomagra is nagy az esély tekintve hogy a multiplayere az összesnek megy a levesbe a gamespy megszünése miatt..
Elég betyár a helyzet rengeteg játék elfog értéktelenedni egyik részben a windows live miatt másik részben a gamespy miatt. Nemtudom minek a bedöglése lekapcsolása várható még idén ..
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz FollowTheORI #66546 üzenetére
Semmi köze nincs egy játék árának ahhoz hogy AMD VGA mellé adják vagy sem!
Ez a kiadó döntése.Gondolom a lőtéri kutya se veszi és alig fogy így akarják felpörgetni az eladásokat.[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
wjbhbdux
veterán
válasz FollowTheORI #66533 üzenetére
Semmi köze a játékhoz, egy dokumentumfilm a fejlesztésről egy harmadik fél által készítve, ott árulja ahol tudja/akarja. A Steamen van video/film eladásra lehetőség, originen még nincs.
[ Szerkesztve ]
/s
-
Solarianos
csendes tag
válasz FollowTheORI #66486 üzenetére
Èrtem.Igazàból egy próbát megér.köszönöm a gyors választ.
-
szami777
addikt
válasz FollowTheORI #66420 üzenetére
Na most sikerült újat mondanod.
Amikor megvettem steamre direkt megnéztem steamen és ubishopban is, hogy miket tartalmaz és nem találtam erre utaló infót, hogy későbbi dlc-ket külön meg kell vegyem. Annyit íertak a felsorolás után ,hogy " and more".
Jó ideje csönd van black flag körül szerintem nem jön már új dlc, kijött már a jackdaw edition is. Bár kicsit sovány a sp tartalom így, szóval ki tudja.
Egyébként ezt hol olvastad?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest