- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Agyzuzo
addikt
-
BigBlue69
őstag
Már nem emlékszem.. ez olyan féle fajta pack h ha most megveszem olcsobban később feltudom maxolni? h ráfizetek az "ajánlottig?"
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
-
HS 2142
őstag
Szerintem ez kicsit gyengus lett, inkább a bemine 2-ra költöm majd az erre szánt forintjaimat. (hacsak nem lesz valami ütős bonus utólag, de ezek után már nem hiszem, na meg a legújabb firefoxnál továbbra sem jól jelenik meg az oldal, ami számomra negatívum)
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
cskamacska
addikt
Vajon a Bemine Bundle 3-ba beleteszik a Red Orchestra 2-t?
Egyébként a Killing Floor csak pay the average vagy mi lesz, ami 5$-os árat feltételez(ha nem többet) Namost a KF a nagyobb akciózásokkar(évente 3-4-5 alkalommal) kb ennyi szokott lenni Steamen is(legutóbb volt 2,5€ is). Tehát csak a KF-ért nem feltétlen éri megvenni, persze ettől még jó bundli, ömm, leszámítva a Madballs-t, és a Plain Sight-ot. Persze nem lehet mind jó játék, mert mit tennének akkor a későbbiekbe.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
orkester
őstag
Amazon 10$-os "kupon" 5$-ért: pl. itt: [link]
Vegyétek amíg van.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
HS 2142
őstag
Humble szokás szerint megint egybe adták ki az alapcsomag kódját, pedig a Cogsot szívesen átruháztam volna másra. Az androidos béta alkalmazást próbálta már valaki?
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Ilsyde
őstag
Naja, nekem is van néhány kulcsom IGN Prime-ról de nincs kedvem veluk szórakozni. Steamgifts idegesíto, ezt nem rakhatod fel azt nem rakhatod fel ennyi idod van annyi idod van ha nem jeleznek vissza bannolnak bla bla bla
Inkább odaadom oket Bluerainbownak aztán ki lesz sorsolva a PH!-sok kozott. -
Źşë'
addikt
-
Ilsyde
őstag
Naja, errol a problemarol mar beszeltunk. Nem nagyon erdemes kevesbe ismert jatekokat venni a multi miatt mert par het alatt behal mind. Sajnos.
Csodalom hogy a Shank-et olyan sokaig birtad, szerintem nagyon unalmas lett. A keszitok is rajottek (meg gondolom volt visszajelzes) ugyhogy a masodik reszen mar javitanak.
Rocketbirds-t nem tudom ismered-e, sokkal jobb jatek bar eleg nehez tud lenni. -
Ilsyde
őstag
Mind a hat jatek meger egyenkent par dollart, ebbol kiindulva nem sok erte az a 10-20 dolcsi.
Az mar mas kerdes hogy csak egyutt kaphatoak es kicsi a valoszinusege hogy valaki mindet akarja. Engem peldaul ketto erdekel az egesz pakkbol, amibol az egyik mar megvan. Ha ezt nezzuk akkor egyaltalan nem er ennyit.Dead Horde egy amator Crimsonland utanzat
Sol Survivor-nal jobb es ingyenes War3 TD modok leteznek
Runespell tenyleg nem rossz
Booster Trooper meh, akkor mar Soldat (vagy CS2) ami ingyenes es sokkal tobben jatsszak
Greed egy gagyi hack&slash RPG
Avencast egeszen egyedi de jo regi darab
PAM-nak halott a tobbjatekos modja
Still Life 2 visszajelzesek alapjan rosszabb, mint az elso resz es az sem volt nagy durranas -
-
-
-
Ilsyde
őstag
10 dollar szerintem nem sok egy olyan jatekert amibe tobbszaz orat bele lehet olni, grafika ide vagy oda. Lenyeg hogy a jatekmechanika 2012-es szinten legyen es szorakoztasson. Ezert fizetek ha jatekrol van szo, nem masert
Soulcastert nem ismerem, ez valami Zelda + Get Medieval turmix? Az elobbit nem nagyon komalom.
FTL-t figyeled kozben? Par nap alatt osszeszedtek 70000 dollart. En is inkabb megveszem mindkettot, mint egyszer vegyek CoD-ot vagy valami hasonlo agyhalott csodat.
@ollie wow, hogy kiszurtad
-
Ilsyde
őstag
Ah, munkahelyen vagyok ugyhogy csak a nyalam csordogal. Viszont az ingyenes verzio sem tul konnyu, gondolom itt is komolyabb strategiat igenyel egy-egy dungeon.
Orulok hogy megint ki lehet probalni a betat mert tavaly is volt ilyen par napos akcio a GDC kereteben de sikeresen lemaradtam rola -
SenorGrande
senior tag
-
Devil Smile
őstag
utolag esetleg lehet belole vmi azzal h megkerulom a regiozarat? nem orulnek neki ha esetleg elveszne az accom.. sajnos nem tudnam ujra megvenni oket..
bocs a sok noob kerdesert de meg nem szembesultem sose ilyen problemaval ezaltal tapasztalatom sincs..Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Ilsyde
őstag
Vegigjatszottam, koszi. Sajnos annyira nem jott be; eleg lassu, kisse igenytelen meg ertelmetlen zagyvasag az egesz. Rengeteg hasonlo kategoriaju cimet kiprobaltam de az Amanita jatekahoz minosegileg egyik sem er fel.
Forumon az egyik moderator tud valamit arrol hogy vajon mi tortent a Botaniculaval, bar szerintem rossz dontes volt leszedni az Onliverol. Aminek hangot is adtam (ugyanezen a neven vagyok fent). Meglatjuk mi lesz. Egy hivatalos magyarazat johetne mar.
PH!-n miert nincs Amanita topic? Hmm... Gondolom sok latogatoja lenne, azert
-
Ilsyde
őstag
Lószar Megkérdeztem az egyik Onlive alkalmazottól de csak annyit tudott mondani hogy sajnálja, de nem elérheto a játék. Rákérdeztem kapott-e felhatalmazást arra hogy elárulja az okot, de azt válaszolta hogy nem mondtak nekik sem tobbet.
Hivatalos fórumon semmi, facebookon semmi.
Visszatérve erre a két hetes Onlive maratonra, mindekinek ajánlom a FTL (Faster Than Light) kipróbálását. Egy sci-fi roguelike játékról van szó. Elég sokan fuggové váltak tole, amit az is bizonyít hogy 45000 dollárt gyujtottek ossze két nap alatt elorendelésekbol
-
-
-
Zolás
addikt
Fizetésnél kiírja, hog 15 dolcsi az "elvárt" . Ha ez alatt fizetek, lecsúszhatok valamiről? Nem egy dolcsiért venném, de 15 egy kicsit sok.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Źşë'
addikt
-
Maga a Zeno Clash megéri azt a 4-5 dollárt, a Hoard-dal is el lehet szórakozni, a Lume meg egy érdekes kalandjáték. A Soulcaster-ről nem tudok nyilatkozni, az egy retro rpg-nek néz ki.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest