-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
válasz
PociAti #9201 üzenetére
Igen. Érkeznek már más papírok is, ez volt itthon. Volt egy korábbi nyomtatásom is itthon azt ismételten megcsináltam, az picit más eredményt hozott, de akkor még nem volt kalibrálva a monitor. Ezt be tudom ennek.
Általánosságban húzták le a doksi nyomtatási képességeit, de szerintem egy otthoni usernek tök elég a képesség és minőség is.
Igen ez a g620, 640 es 650 modell minden hol másképp szerepel.
Árértékben en ajánlottnak érzem, aztán majd az idő eldönti -
Kiskopika
senior tag
válasz
PociAti #9196 üzenetére
nah ígértem a nyomtatóról pár szót, ma hoztam el. [link]
Beüzemelés pofon egyszerű, videón vezet mindenen végig, cserélhető a két nyomtató fej, így azt neked kell berakni, aztán a színeket betölteni.
Első körben nyomtam 2 sajátot meg egy referencia képet (netes), meg egy win teszt oldalt. Canon plus glossy II, és hp irodai papírra.
Hát durva kézben, a monitorom kalibrálva van házilag és mindenféle színprofil nélkül 98% ban az van a papíron ami a monitoron. Szép élénk színek, éles kép, szóval elsőre azt mondom tudja amit ígér.
Egyenlőre egy negatívum a 13*18 as fotopapírt, nem húzza be mindig elsőre, most vagy elbaszok valamit vagy nem tudom, majd kiderül. Fotok kicsit lassan jönnek ki kb egy perc/kép, de a winteszt oldal kb azonnal, nem értem miért fikázták az irodai részét mert simán jó élesek a betűk és szép feketék. -
-
Kiskopika
senior tag
válasz
PociAti #9191 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Tehát ebből a 4 színű felhozatalból bármelyiket vehetem csak normális papírt tegyek bele, ha jól értem?! Sajnos a 6 színű nyomtatok ára már túl van a lélektani határon és talán a projekt fontossági szintjénél is. Szerintem egy 2850 vagy 3256 lesz attól függ melyikhez jutok hozzá
Mi a bevált legjobb papír? -
Kiskopika
senior tag
Sziasztok, fotó nyomtatásra szeretnék egy tartályos nyomtatót, de elvesztem a kínálatban.
200-350 euró körül lenne a keret ebben a szegmensben szeretném a legjobb minőséget, de nem találok egyértelmű teszteket melyik mennyivel jobb. kiszemeltek et2820, et2850, l3256, l3850 és hasonlók.
Főleg fotók fotoalbumba havi 4-8 kép fixen plusz általános háztartásban előforduló nyomtatási feladatok. Sebesség nem szempont, inkább a minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest