Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
papuch
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Epson Stylus S20-as nyomtatóm, amiben most cseréltünk patront. Utángyártott került bele, de a feketét nem érzékelte. A színesekkel egy pár oldalt tudtunk nyomtatni, de most már azok sem működnek. A feketét azóta kicseréltük, de semmi változás, el sem kezd nyomtatni. A patrontartó pedig a bekapcsolás után teljesen a jobb oldalra áll. A status monitor pedig kommunikációs hibát ír ki, mintha nem érzékelné a nyomtatót. Előre is köszi a segítséget. -
kazsuksztan
csendes tag
Epson Stylus DX4450 nyomtatószoftver
Nekem is ilyen nyomtatóm van,én üzletből vettem,megvan minden lemeze,3db.Ebből kettőn a telepítő fájlok vannak,csak annyi nyelven,hogy egy lemezre rá se fért,a harmadikon meg a hozzá való ABBY FineReader.
Ha gondolod,szívesen elküldöm neked a másolataikat,ingyen. -
akyyy
senior tag
wifis nyomatoval lehet ugy nyomtatni olyan gépről amire nem lett feltelepitve driver?
-
Bogyi007
veterán
válasz
Bogyi007 #3536 üzenetére
Megjött a chipresetelőm valamint az Sx100-as nyomtatón alkalmaztam ezt a leírást de érdemi változás sajnos most sem történt.
Miután megcsináltam a nyomtatón a resetelést az összes patron elszállt a resetelővel tudtam visszahozni csak őket - a helyzet továbbra is ugyanaz maradt. Feketével nem tudok nyomtatni (persze ettől függetlenül a nyomtató nyeli a fekete festéket továbbra is - ergo használja) csak a színesekkel. További javaslatok?
-
klac
aktív tag
válasz
aloewera63 #3543 üzenetére
WIN7, - katt- Start gomb - eszközök és nyomtatók Ő az alapértelmezett .?
Ha nem jobb. kilikk az ikonjára és kijelölni alapértelmezettnek. -
aloewera63
csendes tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném!Patronokat cseréltem(utángyártott), de sajna nem működik a nyomtató! Elsőként csak sárgán nyomtatott, utána semmi. Valószínű, hogy elállíthattam valamit, minden karbantartást, áramtalanítást elvégeztem.
Azt írja ki, hogy nem jó nyomtatót választottam. Kérném segítségeteket! Köszi -
Csigger
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom az Epson DX3800-as nyomatónkkal. A lényeg, hogy a függőleges lapadagolójába akármennyi papírt teszek, ha vhogy nincs jól pozicionálva a papír egyszerűen nem tudja behúzni normálisan, kézzel rásegítve meg hol áthúzza az egészet, hol pedig elkezd nyomtatni, és ez nagyon idegesítő, mert így nem valami produktív a dolog...
Olvasgattam a fórumot, de nem leletem rá eddig még megoldást, kinek van tippje mi lehet a baj?
A behúzó görgőt már megtisztítottuk sokat nem segített...Köszi előre is!
-
Roxy27
tag
Sziasztok!
Adott egy Stylus sx420-as multi nyomtató. Patron csere után ezt írja ki: Ink cartridge not recognized W11
Már hoztam bele másik patront is... mi lehet a baj???
Mindenfélét olvasgattam már... lehet tönkrement benn valami? Gari tavaly dec 12-én lejárt
Szétkaptam: szalagkábel sértetlen, patron érintkezők szintén... tisztítottam, ua.
Valakinek ötlete???
Please! -
b.lalekk
csendes tag
-
cina
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek!!! DX5050 nyomtatóm van. Már többször kiszereltem a fejet tisztítani, de most a legutolsónál (vesztemre) elfelejtettem kihúzni a hálózati kábelt. Azóta nem ismeri fel egyik patront sem. Mit tegyek? Nincs valami trükk hogy lelket verjek bele? Az Ezprint tintáról csak annyit, hogyha azt töltöttem a patronba szaggatottan nyomtatott. Ahogy kicseréltem a tintát egyből jó lett! Mindenki vonja le a következtetést!!! Én már levontam és most itt nézek egy fél liter epson tintára és nem merem beletenni. üdv!
-
b.lalekk
csendes tag
Ti még nem hallottatok az СНПЧ-ről? Nálunk Ukrajnában és Oroszországban senki nem használ patront. A nyomtatás szinte semmibe sem kerül.
http://www.google.hu/search?q=%D0%A1%D0%9D%D0%9F%D0%A7&oe=utf-8&rls=org.mozilla:hufficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=hu&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=4hs8T9PMMMLMhAe7uO3pCQ&biw=1116&bih=424&sei=6hs8T4y8ApSBhQfs-aXqCQ
Minden vezető nyomtató gyártóhoz lehet kapni. Utántöltő körülbelül szinenként 1000 ft/200ml. Én két évente veszek az Epson Stylus Photo R 270- es nyomtatómhoz 6*200 ml-ert több mint másfél évig elég. Számoljatok, másfél évre kb 6000 ft , az jó nem? Tudni kell rólam a hobbim a fotózás, rengetegfotót csinálok.Ha valakit érdekel irjon, énnekem már négy éve bevált. -
Bogyi007
veterán
válasz
Sancho79 #3533 üzenetére
Megkaptam az új patronokat, a színesekkel mint egy álom úgy nyomtat a feketével persze megint nem. Csináltam már 4 fejtisztítást vele patronból fogy is a festék a Status Monitor szerint és még sincs semmi. A patronok ezPrint márkásak.
Beszéltem a bolttal elvileg van chipresetelőjük. Az hozhat megoldást nekem szerintetek?
-
b.lalekk
csendes tag
Sziasztok van egy Epson R 270 Stylus photo nyomtatóm az a probléma amikor fényképet nyomtatok,az elejét és a véget elrontja. Magyarul más árnyalatú lesz. Amit még tudni kell, hogy külső festéktartályaim vannak.
-
qwertly
addikt
Sziasztok!Lenne egy epson nyomattó patroncsere volt nem eredetei,hanem a tescoban lett hozzá véve után gyártott.Ezek bele téve a színes nyomtat de a fekete nem nyomtat.Általában hol keresem a hibát vagy,mi lehet a megoldás?
-
Bogyi007
veterán
Javult a helyzet. Abban a nyomtatóban amiben a múltkor a színesek sem akartak müködni egy átcserélés után már okésak voltak (áttetem a saját Dx4450-esmbõl az Sx100-ba) így már csak a fekete rossz még mindig.
Viszont találtam más patront. Tudtok erröl valami infót?
http://www.tonerhaz.unas.hu/spd/termek_299793/0107111_010711_Epson_T0711T0891T0712T0892T0
-
flash-
veterán
epson dx4400 as multifunkciós nyomtatóm van.
1 oldalas fekete fehér kotthához neki 38 másodpercre van szüksége hogy kinyomtassa.
szerintem ez baromi sok.
ezek vannak bejelölve:
minőség tipusa:szöveg,papír és minőségbeállitás:
Normál papírok
Normálnyomtatási beállítások:
Gyors
csak fekete tintával.ha a minőségét lejjebb veszem akkor meg teljesen halvány minden.
hogy állítsam be hogy gyorsabban nyomtasson,mégse halványan?
-
laly21
csendes tag
Helló mindenkinek!Nekem van egy epson stylus dx3800-ás nyomtatom,a következö problémával állok szemben!Bekapcsolom a gépezetet,ez kővetően a fejegység balra jobbra elég keményen kivágódik,majd megáll a kezelő panelen egyszerre villogni kezd az összes led.Mi is lehet a baja???Ezt szeretném megtudni én is.Aki tud írjon valami okosságot ezzel kapcsolatban!
Előre is köszönöm -
flash-
veterán
sziasztok
miert van az hogyha windows nyomtatásával(vagy wordből) nyomtatok egy képet rettentő sokáig nyomtat de ha acdseevel akkor sokkal hamarabb megvan?pedug a beallitasok ugyanazokötlet?
-
LiquidCool
csendes tag
Sziasztok!
Van egy DX3800-as multim, tudtok-e valamilyen jó minőségű utángyártott patront, de a töltögetés is érdekelne. MIndenképpen kell hozzá chip-resetter vagy helyettesíthető-e ilyen patronnal? [link]
-
akyyy
senior tag
Hogyan tudom normálsian a nyomtatót a routerral összekötni hogy ne kellen pc a nyomtatáshoz? direkt ezért (is) vettem wifiset. Semmi értékelhető leírást nem találok róla
-
jozsi252
veterán
Köszi
Azlenne még a kérdésem hogy árfekvés tekintetében szerinted olyasmi lesz hogy 3000 oldalas toner 6-9000 között lesz naggyából? vagy ezt nemnagyon lehet tudni még?
Mint pl m1200 m2300 m2400? Mondjuk a m2000-nek brutális árfekvése van hogy ugyanannyiért 8000 oldalas tonert kapok, nemis értem hogy ennyi erővel mértnem lehet pl m2400-ba is ilyen tonert rakni, miért kerül ugyanannyiba a 3000 oldalas toner mint a 8000 oldalas.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Nemtudjátok véletlenül hogy M1400-hez mikorra várható utángyártott tonert? mert néztem és pl 2300 meg 2400-hez már van, jó áron is. Viszont M1400hez még nemtaláltam seholsem.
köszi előre is.
-
epzon
őstag
-
zene47
csendes tag
Epson SX 130-as nyomtatóm van 2 hónapja. az eredeti festékek kifogytak. ezprint márkájúakra cseréltem, de a sárgát, amit utoljára cseréltem, nem fogadja be a gép, mindig villog a piros jel. (előtte már nyomtattam,amikor a feketét, ciánt kellett cserélni) Mi a teendő?
-
Bogyi007
veterán
Lassan 2 éve ezeket a patronokat használom (mármint típusilag) és semmi gond nem volt. Most meg 1 hónapon belül mindhárom nyomtatónál (egy Sx100 és 2 db dx4450) elszállt a fekete elöször s most a héten a 100-asnál egyik pillanatról a másikra az összes színes is.
Ez minimum a furcsa dolog kategória szerintem....
Valami más is lehet itt nem csak patronhiba.....
-
epzon
őstag
válasz
Bogyi007 #3499 üzenetére
nem értem, hogy miért nem ott reklamálsz ahol a patront vetted?
eladtak neked néhány garnitúra szar patront ami hibát okoz a nyomtatóban, ezért miért a nyomtató a hibás?
ha vizet öntesz az autóba és az tönkremegy, akkor az autó lesz a hibás?
nem értem ezt a gondolkodást....elvinném mindhárom gépet oda ahol a patront vetted, és addig bajlódjon vele aki eladta azokat a patronokat amíg helyre nem jön
vagy irány a fogyasztóvédelem....jó minőségű tintával sem fog egyik percről a másikra megjavulni.... eltömődtek a fúvókák, ami lassan be fog száradni, minél hamarabb át kell mosni a fejet
-
klac
aktív tag
válasz
Bogyi007 #3504 üzenetére
Gondolom a levegőztető nyílásokról levetted a ragasztást.
A patront rázni vízszintesen jobbra-balra ahogy a gépben történik kell.
Előbb nézd meg nincs-e eltömődve a patronban a tinta, enyhe ütögetéssel a kiömlőcsonkot egy papírhoz.
Ha nem jön belőle tinta akkor besűrűsödött.
Belepiszkálhatsz a kiömlőnylásba is valami erős fémtárggyal, sokszor az is segít besűrűsödéskor, akkor látni fogod hogy sűrű vagy híg a tinta.
Én injekciós fecskendővel is szoktam belepiszkálni, tű nélkül a fecskendő csonkot belenyomom a patron kiömlő csonkba.
Ha a fej van bedugulva, eltömődve akkor a Lamiki által leírt bogároldós tisztítást kell alkalmazni.
Amíg az esetlegesen a fejben lévő torlasz, besűrűsödött, beszáradt tinta, nem hárul el, tisztul ki addig sajnos az új patron sem fog nyomtatni.
Nem tudok Szegeden beszerzőhelyet, online bolt van több, keress rá.
Olyan patront vagy tintát keress ami ajánlott a 4450 hez.
Viszont, ha tintával akarsz tölteni akkor resetelőre is szükséged lessz. -
Nagya21
addikt
válasz
Bogyi007 #3504 üzenetére
Hali!!
Mikor UGY patronnal kezdted használni, lemondtál a gariról, meg minden egyébről, vállalva, hogy esetleg ráfaragsz.
Ráfaragtál, mostmeg az Epsont szidod. Szerintem itt nagy nagy ellentmondás van.
Most vagy eredeti patronnal használod, vagy keresel valami normális ugy patront, és reménykedhetsz benne, hogy helyrejön.
Üdv Nagya -
Bogyi007
veterán
Hibajelzést semmit sem kaptam semmi sem villog vagy világít.
Akkor próbáljak meg szerezni valami más garnitúrát és használjam azt és indítsak majd egy teljes fejtisztítással majd?Szegeden tud valaki olcsó beszerzőhelyet vagy online boltot ahol kapható olcsó és jó minőségű tinta?
-
akyyy
senior tag
Na másik gép tud nyomtatni de csak akkor ha megy azén gépem is. de amint kikapcsolom vagy nem vagyok eérhető a hálózaton, nem tud senki se nyomtatni :S
-
klac
aktív tag
válasz
Bogyi007 #3499 üzenetére
Sajnos a tinta nem megfelelő minősége miatt van legtöbbször ilyen állapot.
Mivel egy helyről szereztétek be a patronokat, valószínűsíthető, hogy a bennük lévő tintával van a gond.
Ha a hulladék tinta gyüjtő számlálója eléri a végét akkor nem tudsz nyomtatni, kigyullad minden hiba jelző led, ami csak található a készüléken.
Ilyenkor a chip reset sem segít, mivel az csak a tinta szint érzékelőt csapja be olyan formában, hogy tele patront jelezzen.
Jobb minőségű tinta a megoldás, akár patronban, akár tinta betöltéssel.
Még esetleg olyan is lehetséges, hogy a tinta ülepedése miatt a patron kifolyó csonkja vagy maga a nyomtatófej eltömődött a besűrűsödött tinta miatt.
A tinta besűrűsödés a patronnál könnyen megállapítható, ha kiveszed a patront és egy papírtörlő vagy papírzsebkendőhöz való enyhe ütögetéskor nem engedi a tintát akkor bizony a fejtisztításkor a szivattyú sem tudja szívni a festéket, tehát eltömődött.
Ilyen egyszerű ez az EPSON.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP szerverek áron alul
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest