Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- LG LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
Sziasztok,
kérdésem csak közvetetten tartozik a topikhoz, de talán a többség egy szekrénybe suvasztja a htpc-jét, így legit lehet a hőelvezetés témája itt is.
Egy cimbinek segítem az alábbi média központot tervezni, és elakadtunk ott, hogy talán kéne hőkivezetés. Szerintem igen, de meggyőzhető vagyok
Ez a média szekrény metszete (~2,5m), falra függesztve, elöl egyik részén füstüveg, illetve zárt fa ajtók.
HTPC , WiFI AC 0-24, a többi eszköz pedig napi több óra használatára lehet számítani, így mindenképpen aktív keringetés kell, aho la fő szempont az AVR hűtése, mivel az passzív.
Ami nehezíti a dolgot, hogy a felső részt semmiképp nem szeretnénk megnyitni, illetve preferáltan a baloldalt sem, így maradt a szekrény jobb oldala és az alja.Az én első elgondolásom az volna, hogy a szekrény bal végén ventilátorokat telepítve lefele fújjuk ki a levegőt, így pedig passzívan szívnánk be jobb oldalról a friss levegőt, végigvezetve azt az eszközökön.
Az ajtókon ugye jöhet be fals levegő, kérdés, hogy ez mennyit tud rontani a hatékonyságon.Ha direkt válasz nem is lesz, akár egy topik-útbaigazításért is hálás lennék
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest