Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

- 

PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

Pityu89

üzenetére
						Hardveresen biztos nem fog menni neki a HEVC, max. szoftveresen, ha bírja (szerintem kevés hozzá procierőben).
Sima h.264 az problémamentes kell lennie, LibreELEC sem szabadna neki gondot okozni.
Új Amlogic boxon érdemes elgondolkodni, a szaktopikjában biztos találsz/kapsz aktuális jó vételt.
  - 

drdr
senior tag
válasz

Pityu89

üzenetére
						Ha van házimozi erősítőd a wasapi-t bekapcsolva érdemes hagyni és a passthrough-ot is bekapcsolni. Nekem igazából a Kryptonnal volt akadás, minden más korábbi verzióval és fork-kal jó volt. Az új videó lejátszó, pontosabban az állítólagos AMD codec hibája miatt akad. Valami olyasmi történik, hogy időnként vissza veszi az apu az órajelet, akkor akadt. C6 kikapcsolásával megoldódott. Nekem nem pörög a ventilátor (Big Shuriken 2).
 - 

drdr
senior tag
válasz

Pityu89

üzenetére
						A Krypton akadását kijavították (RC3). Tedd fel a legújabb Crimson drivert, állítsd be a kodit ahogy kell, (teljes képernyő nem ablak, film fps-hez állítja a képfrissítést és nem a tv-hez, függőleges szinkron: mindig..., DXVA2)
A BIOS-ban kapcsold ki a C6-os energiatakarékos módot (nálam ha ez be volt kapcsolva akadt mindenképp). Updatelt Win10-zel ennek jónak kell lennie. - 

dunkel
őstag
válasz

Pityu89

üzenetére
						Itt keresd a hibát.
Adjust display refresh rate to match videobekapcsSync playback to displaykikapcs
Hardveres gyorsítást kapcsold be ha nincs bekapcsolva.Javasolt AMD driver: 14.12
 - 

joe999
tag
válasz

Pityu89

üzenetére
						Akármit csináltam a Kryptonnal nálam mindig akadt, miközben a CPU terhelés 25-30 % volt (AMD E350). Számomra így nézhetetlen volt, ezért kénytelen voltam visszatérni a Jarvisra, Valójában csak az Estuary miatt váltottam, mert az nagyon megtetszett, szerencsére megtaláltam a Jarvis alá telepíthető nem hivatalos változatot, ami kb 90 %-ban hasonlít a Krypton Estuary-ra.
 - 

asanotadanob
tag
válasz

Pityu89

üzenetére
						Regisztrálj a trakt.tv-re és telepítsd a pluginját.
 - 

válasz

Pityu89

üzenetére
						Ahhoz, hogy a Kodi az adatbázist (amiben követi a nézett/nem nézett állapotot) ne az adott gépre mentse, ahhoz át kell helyezni azt egy szerverre, NAS-ra. Ez nem tudom, hogy neten keresztül is működik-e, de nem tartom elképzelhetetlennek.
NAS-on kell hozzá valamilyen SQL adatbázis kezelő + phpMyAdmin, a kliens gépen a Kodi user könyvtárába pedig egy megfelelően konfigurált advancedsetting.xml fájl.
 - 

MasterMark
titán

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

- Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
 - Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838
 - BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő