-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
adam89 #47973 üzenetére
Örülök, hogy megjavult, néha én is tapasztalok érdekességeket
Ha GUI kell, akkor simán felmegy és jó Ubuntu Desktop-on is, mely böngészőt is tartalmaz, vagy az is jó, hogy Ubi Server + gui-t teszel fel ami 1 parancs.
sudo apt-get install ubuntu-desktop
Segítség még , hogy a blogomon csináltam egy leírást mely elég részeletes és EGL-es kodit tartalmaz + torrent + samba megosztást.
Amúgy ha valami működik nem szabad bántani
-
stigma
addikt
válasz
adam89 #47969 üzenetére
Hi, EGL-es kodi sem volt jó ? Itt megtalálod.
Nálunk elég sok embernek van N3150/3160/N3050 illetve ezen lapok következő generációja és tökéletesen mennek a HD hangok + színek is.Itt az első hsznben lévő 2. KODI settings és 3. menüpontban lévő Color Setting részt is átállítottad?
Nálam 42-es TV-n elég jók a színek, ismerősömnek teszteltük a közel 2m-es vásznon projektorral és nem volt gond.
Böngészős megoldásra max az Ubuntu/Win ami ajánlott, ha sima médialejátszóként használnád csak, akkor Libreelec\ Openelec esetleg OMSC, habár az utóbbit nem használtam még soha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Xbox Series X|S
- Jogász topic
- Iqos cigaretta
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android dual SIM okostelefonok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest