Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Az árkülönbözetet számold, az nem biztos, hogy 10k. Csak azt kell ledolgoznia a gépnek. Naés, ha 2-3 év mire megtérül? Számold a zajt is, a villany ára meg 30 forint volt úgy 3-4 éve. Szóval ezt is add hozzá.
Én például a gépeimet mostanában (2-3 éve) már olyan 6-8 de inkább 10-12 éves ciklusra tervezem. Mert tök felesleges pénzkidobás amúgy.
il sole non sorge più ad Est!
-
xridergabo
csendes tag
Kicsit nézelődtem és valami ilyesmire gondoltam:
AMD A4-3400 2.70GHz vagy AMD A6-3500 2.10GHz
Gigabyte sFM1 Vision GA-A75M-S2V alaplap
és egy MODE COM FEEL 105 ház 350W táppal
A kérdésem az lenne, hogy melyik proci érné meg jobban illetve, hogy menyire képesek DXVA nélkül boldogulni a HD filmekkel?[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
"Paneltáppal is lehet kisérletezni, de drágább és jobban fűt."
Dragabbnak valoban dragabb, de miert futene jobban? Egyreszt en meg nem lattam olyan "sima" tapot, ami az ilyen, boven 100 W alatti fogyasztasnal jobb hatasfokot produkalna, mint a paneltapok, masreszt meg paneltapoknal az AC/DC kocka (ahol igazan van veszteseg) a hazon kivul van, igy aztan plane nem tudja futeni a hazat.
(#12089) Enszuke: az adapter.hu-s tap 12V-os aga eleg halovany (4A a max), mondjuk ennek ellenere ezzel hajtottam a Llanomat, viszont par honap utan megpusztult.
A linkelt picoPSU viszont tok jo, foleg, hogy jo iranyba van a vezetek kivezetese - nekem egy ilyenem van es ez bosszanto modon (mivel a regebbi inteles mITX lapokhoz terveztek) az alaplaptol kifele vezeti a drotokat, nem is fert el tole a HDD keret (meg szerencse, hogy nincs a gepben HDD), erdemes erre is figyelni.[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
P@ly
tag
Ne is mond. Először kinéztem a viaLan házacskáját. Randa mint a bűn de olcsó...
Most meg olyan házzal küzdök, ami tetszik de drága, de nincs hozzá táp, ami még plusz pénz... Szóval nem tudom mi legyen
Kiteszem csupaszon a tv melléLianon én is agyaltam de nekem csak TV-zni kéne, meg amikor nem filmezek rajta akkor torrentezgetne... Ennyi erre elég egy Brazos is bőven! Faterom otthon nem panaszkodik rá!
Ha sikerül összerakni esküszöm írok a logoutra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest