- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiss66
senior tag
válasz
Callisto #58021 üzenetére
"Ezt én sem értem. Itt arra gondol a költő szerintem, hogy ha nincs sub, akkor kell átkeverni" a költőnek kéne ezt megerősítenie
Szerintem nem. ha van sub, akkor is át kell keverni, mert van benne egy olyan, hogy Apply subsonic filtering. Elméletileg, ha az be van kapcsolva, akkor ott vágja, amit a hangfal még elbír, a többi megy a sub.-ra. De ez a centerre és a sourrand-okra is érvényes? Mert azok kevesebb mélyet bírnak, magasabban kellene akkor vágni őket. pl, ha a frontok még tegyük fel bírják a 60 Hz-et, akkor a center és a sourrandok pl 80 Hz-et. azokat is különveszi?
De technikailag mit kell nekem csinálni, hogy azt átkeverje a sub.-ra, leveszem nullára, balra, mert voltaképpen az lenne az, nem? És majd a subsonic filtering kiválogatja magának, hogy melyik hangfalon mi kell neki.
a költőnek kéne ezt megerősítenie
hogy mi van itt voltaképpen
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Filmvilág
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest