Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dabadab
üzenetére
Igen, ez a másik dolog.
GMA500-ban lévő gyorsítás állítólag csak dxva2-őt támogat. Gyakorlatilag meg nem tudom, mivel ez az első ezzel szerelt eszköz pedig lassan egy éve kész a chipset.A 60% engem ezért nem lep meg, mert mini-itx.com-on ellentétes videót kerestek meg a fitpc2-es emberekkel. Utóbbin addig kerestek/kódoltak egy videót amíg ilyen 20% mellett le tudta játszani gyorsítással. Előbbiek pedig a másik végletet próbálták ki, "vajon megy-e minden rajta" felkiálltással. Erre alapoztam hogy vagy viszi majd az 1080p-s mkv-t amit lejátszani akarok rajta, vagy nem. Átlagos Blu-ray lemezeket ők is 20-30%-os terhelés mellett néztek, de ez engem hidegen hagy. Nincs se lemezem, se lejátszóm.
Kis összehasonlítás film és film közt.
6.14/-os cpu terhelés29.47%-os cpu terhelés
Mindkettő gyorsítással (nvidia cuda).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest