Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Pityke78
üzenetére
Te tudod, hogy mi kell. Én Adnroid-os asztali lejátszót használok, aminek a saját gyári lejátszója adja a legjobb képminőséget és én is használhatnám úgy, hogy csak a "fapados" böngészőből elindítom a videót és kész, mégis a KODI alól teszem (innen is indítható a gyári lejátszó), mert egyszerűen tetszik az a főleg vizuális "plusz" amit a betallózás során nyújtani tud. KODI (vagy DS Player) letölt, felrak, megnéz, tetszik-vagy annyira mégsem és eldönt, kész. Ehhez hozzá jön még az, hogy számtalan különféle Skin-t, azaz GUI-t lehet a KODI-ra rakni és azokat testre szabni, hogy tényleg úgy nézzen ki ahogy azt csak az egyén szeretné. Nem rábeszélés, csak azt írom, hogy én miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő