Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
stigma
üzenetére
azt tudom, hogy segítségbe nincs hiány a PH-n szerencsére nagyon jó a banda, bárhová is megy az ember segítségért

Tp-Link ND1043 router LEDEsítésével kezdtem úgy hogy előtte sose láttam Linuxot, de a topikba türelemmel voltak és a végén minden ment amit akartam, csak ép rapszódikus nem ehhez van kitalálva mégis csak egy router persze hogy lefekszik 40-50 torrent ami 800Mb és 18efájl, szóval gyorsan beláttam több kel
aztán evés közben megjött az étvágy és rájöttem miért akarok NAS-t meg TV okosító média lejátszót ha a NAS-nak szánt gépen van HDMI akkor már mehet a TV mögé és azokkal a filmekkel amikkel nem bír el a Samu vagy a feliratot nem kezeli a NAS/HTPC majd megoldja.Ja a vas ez lesz
Spire Powercube ITX ház
Intel DN2800MT ITX lap
2Gb DDR3
1Tb HDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Spórolós topik
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

aztán evés közben megjött az étvágy és rájöttem miért akarok NAS-t meg TV okosító média lejátszót ha a NAS-nak szánt gépen van HDMI akkor már mehet a TV mögé és azokkal a filmekkel amikkel nem bír el a Samu vagy a feliratot nem kezeli a NAS/HTPC majd megoldja.